kilka dni temu niespodziewanie trafiła do mnie samiczka Jagoda wraz z siedmioma maluszkami. Sama zatrzymać wszystkich nie mogę, dlatego muszę poszukać im nowych domków

Obowiązują podstawowe zasady adopcji, czyli ankieta, wizyta przedadopcyjna i umowa. Nie oddam maluchów "byle komu", nie obowiązuje kolejność zgłoszeń, zwierzę to żywe stworzenie, dlatego rezerwacja na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy" nie wchodzi w grę, tu liczą się warunki zaoferowane tym małym żyjątkom

Mamusia Jagoda (znalazła domek u ann.)

DZIEWCZYNKI
Dziewczynka 1 (jedzie z mamusią do ann.

Dziewczynka 2 (prawdopodobnie zostanie u mnie, choć to jeszcze niepewne) - najmniejsza, wygląda na najsłabszą, a tak naprawdę to wulkan energii

CHŁOPCY
Chłopiec 1 - ten pan również nie wie co to znaczy siedzieć w miejscu

Chłopiec 2 - mały przystojniak, tego osobnika chyba najczęściej spotkać można przyklejonego do cyca mamuśki

Chłopiec 3 - pan z prześlicznym drobnym wzorkiem na brzuszku. Bardzo kochany, choć też wiercipięta

Chłopiec 4 - tłuściutki szaraczek, który uwielbia spacery po klatce. Potrafi mamuśkę znaleźć w każdym kącie, nie straszna mu nawet miseczka z jedzeniem, w której również zdarzyło mu się spacerować

Chłopiec 5 - na moje oko będzie beżowy, a nie biały. Jako jeden z niewielu jeszcze nie otworzył oczek, ale z wstępnych oględzin wydaje mi się, że będą czerwone. Uwaga! Ma zadatki na grubaska

Proszę wraz ze zgłoszeniami o przesyłanie mi na pw odpowiedzi na ankietę:
1. Czy masz już szczury?
2. Czy posiadasz klatkę? Jeśli tak to jakie ma wymiary.
3. Do jakiego weterynarza chodzisz/będziesz chodzić?
4. Czym zamierzasz karmić szczurki?
5. Czy zamierzasz rozmnażać szczury?
6. Czy będziesz raz na jakiś czas informować o stanie zdrowia szczurków?
7. Czy masz w domu inne zwierzęta? Jeśli tak, jak zadbasz o bezpieczeństwo szczurów w tym kontekście.
8. Jak rozwiążesz sprawę wyjazdów?
9. Jak będą wyglądały wybiegi?
10. Czy zgodzisz się na wizytę przedadopcyjną?
11. Czy podpiszesz umowę adopcyjną? Jeśli jesteś niepełnoletni(-a), czy podpisze ją rodzic/opiekun?