KRAKÓW - przygarnę samicę/samca kastrata ok.1,5 roku
Moderator: Junior Moderator
KRAKÓW - przygarnę samicę/samca kastrata ok.1,5 roku
Szukam towarzystwa dla mojej półtorarocznej damboszki po śmierci jej starszej przyjaciółki.
Re: KRAKÓW - przygarnę samicę/samca kastrata ok.1,5 roku
wciąż aktualne. Mogę też podjechać gdzieś po szczura, ale nie mam pojęcia jak zmienić tytuł posta..
Hej, wstawić Twoją prośbę na facebooka?
Ze mną:koty: Nutek i Wolfgang oraz suka Masza
Odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach; z dt: Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz kotki: Solo, Aria i Sopran
Odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach; z dt: Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz kotki: Solo, Aria i Sopran
Dzięki, już sama tam napisałam posta;)
Widziałaś to ogłoszenie? Mogłabym pomóc w transporcie.
Ze mną:koty: Nutek i Wolfgang oraz suka Masza
Widziałam, ja sama też bym mogła pojechać, ale boję się brać takiej dzikuski dla mojej szczurki, która jest bardzo przyjazna i ugodowa (tylko dla szczurów), a miała już stres związany ze śmiercią towarzyszki, nie chcę jej dokładać jeszcze.. ZDAJE SIĘ, że znalazłam dla niej dobrą koleżankę na gumtree..