Samiczka fuzz lub double rex

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
paula14s

Samiczka fuzz lub double rex

Post autor: paula14s »

Uwaga Uwaga , jeśli ktoś będzie miał do oddania samiczkę fuzz lub double rex najlepiej młodą , lub będzie miał info o takiej proszę o kontakt . Ogłoszenie będzie aktualne puki nie znajdę takiej panny (Szukam niuni do stada mojej kumpeli która ma 2 szczurki a klatkę odpowiednią na 3 szczurki - wiem bo odkupiła odemnie ) ;) Czekam na info ;)
Moje słodkie mordki : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 42#p956042
W domku: Plamka,Mela,Kamisia,Siwa,Gaja,Amek ,Pandora
Za TM :Maleńka,Pysia, Milka,Luna,Lili,Kawa, Tik Tak,Furia,Agresja,Zorza,Maleńka 2,Koka,Czajnik
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Re: Samiczka fuzz lub double rex

Post autor: noovaa »

Większość osób oddających szczury wolałaby rozmawiać z samą zainteresowaną, niż z jej znajomymi. Może zaproś koleżankę tutaj ?
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
paula14s

Re: Samiczka fuzz lub double rex

Post autor: paula14s »

Jej nie kręcą takie fora , ja narazie szukam samiczki , jeśli się znajdzie to wtedy napewno Monika pogada z osobą oddającą ;) Poza tym można powiedzieć że ja z nią mieszkam , mieszkamy w pokojach obok siebie , przyjaźnimy się i ja robie tu tylko za pośrednika , pomagam jej szukać ale jeśli się znajdzie to ona na bank pogada z tą osobą ;)
Moje słodkie mordki : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 42#p956042
W domku: Plamka,Mela,Kamisia,Siwa,Gaja,Amek ,Pandora
Za TM :Maleńka,Pysia, Milka,Luna,Lili,Kawa, Tik Tak,Furia,Agresja,Zorza,Maleńka 2,Koka,Czajnik
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”