To kiedy robisz z chłopakami parapetówę?
 To kiedy robisz z chłopakami parapetówę?  Zabieram baby i jedziemy, wszyscy się zmieścimy, nawet my
 Zabieram baby i jedziemy, wszyscy się zmieścimy, nawet my 
To są oryginalne do tridoora, dołączone razem z klatkąMegi_82 pisze:A co to za fajne półeczki i schodki? Już gdzieś takie widziałam...

Moderator: Junior Moderator

To kiedy robisz z chłopakami parapetówę?
 To kiedy robisz z chłopakami parapetówę?  Zabieram baby i jedziemy, wszyscy się zmieścimy, nawet my
 Zabieram baby i jedziemy, wszyscy się zmieścimy, nawet my 
To są oryginalne do tridoora, dołączone razem z klatkąMegi_82 pisze:A co to za fajne półeczki i schodki? Już gdzieś takie widziałam...

Mam nadzieję, że wszystko gra...
 Mam nadzieję, że wszystko gra...
 Tak czekałam
 Tak czekałam 
 I wyrażam nieśmiałą nadzieję, że aparat pozostał sprawny i będzie jaka fotorelacja  z tego czasu
 I wyrażam nieśmiałą nadzieję, że aparat pozostał sprawny i będzie jaka fotorelacja  z tego czasu 

poza klatką nadal explorer pierwszy, moja kochana rozsądna alfa (śmiem podejrzewać, że gdyby nie on i jego stoicki spokój, stado nigdy nie doszłoby do porozumienia)
  poza klatką nadal explorer pierwszy, moja kochana rozsądna alfa (śmiem podejrzewać, że gdyby nie on i jego stoicki spokój, stado nigdy nie doszłoby do porozumienia)

pcha się na ręce każdemu, od pierwszej chwili już ufa, wariat
 pcha się na ręce każdemu, od pierwszej chwili już ufa, wariat

)?
 )?

No ja wszystko rozumiem, remont, praca, szkoła, ale my tu tęsknimy!!! Zlituj się, pani kochana, i skrobnij czasem jedno zdanko, jak tam
 No ja wszystko rozumiem, remont, praca, szkoła, ale my tu tęsknimy!!! Zlituj się, pani kochana, i skrobnij czasem jedno zdanko, jak tam 

) i zaopatrzę się w  okablowanie. Chęci są, aktualne czasu braknie, niestety. Mam nadzieję, że styczeń będzie spokojniejszy.
) i zaopatrzę się w  okablowanie. Chęci są, aktualne czasu braknie, niestety. Mam nadzieję, że styczeń będzie spokojniejszy. 
 ) pokazał rogi. Po wcześniejszych doświadczeniach, postanowiłyśmy zaprzestać prób łączenia i Andrzej wrócił do mnie. Nasza przygoda tak naprawdę dopiero się zaczynała. W stosunku do ludzi Andrzej zawsze był bardzo przyjacielski i uroczy. W stosunku do szczurów zmieniał się w krwiożerczą bestię. Udało mu się nawet uszkodzić trochę połączeń nerwowych w mojej dłoni, gdy zapomniałam zmyć zapachów stada. Skończyło się na szczęście tylko na bliznach, dłoń sprawna, żyję.
 ) pokazał rogi. Po wcześniejszych doświadczeniach, postanowiłyśmy zaprzestać prób łączenia i Andrzej wrócił do mnie. Nasza przygoda tak naprawdę dopiero się zaczynała. W stosunku do ludzi Andrzej zawsze był bardzo przyjacielski i uroczy. W stosunku do szczurów zmieniał się w krwiożerczą bestię. Udało mu się nawet uszkodzić trochę połączeń nerwowych w mojej dłoni, gdy zapomniałam zmyć zapachów stada. Skończyło się na szczęście tylko na bliznach, dłoń sprawna, żyję.  Niemniej decyzja zapadła - kastracja,a jakże! Poszłam za ciosem i w przeciągu tygodnia i Andrzej i Najmniejszy stracili co-nieco pod ogonem. Operacje przebiegły pomyślnie, bez żadnych powikłań.
 Niemniej decyzja zapadła - kastracja,a jakże! Poszłam za ciosem i w przeciągu tygodnia i Andrzej i Najmniejszy stracili co-nieco pod ogonem. Operacje przebiegły pomyślnie, bez żadnych powikłań.  Jak to bywa najczęściej, bardzo się do Andrzeja przywiązałam, no i, gdy tylko hormony zeszły, połączyłam (tym razem bez większych problemów) stado, a Andrzej został przemianowany na Czarnego i tak już został jako szósty przekochany element szczurzej społeczności, z którą przyszło mi żyć.
 Jak to bywa najczęściej, bardzo się do Andrzeja przywiązałam, no i, gdy tylko hormony zeszły, połączyłam (tym razem bez większych problemów) stado, a Andrzej został przemianowany na Czarnego i tak już został jako szósty przekochany element szczurzej społeczności, z którą przyszło mi żyć.  

Z chałupy nadrobię, bo mam dziś urwanie tyłka w pracy
 Z chałupy nadrobię, bo mam dziś urwanie tyłka w pracy