przygarne czczurka

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

henry801

przygarne czczurka

Post autor: henry801 »

Witam Wszystkich jestem nowy na tym forum. Na początku maja stałem się szczęśliwym posiadaczem ogonka o imieniu Ziutek. Dostałem go na urodziny od dziewczyny, został kupiony w zoologicznym( dziewczyna nie wiedział o że istnieje takie forum i że można dostać ogonka od normalnych ludzi a nie trzeba kupować w zoologiku).Ziutek wciąż jest trochę dziki ale i tak są bardzo duże postępy co do początku. Che mu znaleźć towarzystwo w postaci drugiego samca . Mieszkam w Tomaszowie Mazowieckim mogę dojechać do Łodzi, Piotrkowa Trybunalskiego i często bywam w Warszawie np jestem co weekend. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
paula14s

Re: przygarne czczurka

Post autor: paula14s »

Poszukaj w dziale adopcyjnym : http://szczury.org/viewforum.php?f=163 ;) I przy okazji witam na forum ;) Załóż swojemu (narazie jednemu) ogonkowi wątek w dziale "Nasi pupile" i pisz tam co u niego słychać i czy znalazł kolegę ;)
Moje słodkie mordki : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 42#p956042
W domku: Plamka,Mela,Kamisia,Siwa,Gaja,Amek ,Pandora
Za TM :Maleńka,Pysia, Milka,Luna,Lili,Kawa, Tik Tak,Furia,Agresja,Zorza,Maleńka 2,Koka,Czajnik
Awatar użytkownika
limomanka

Post autor: limomanka »

Zajrzyj także na facebookową stronkę Szczurze Adopcje - mam nadzieję, że szybko znajdzie się odpowiedni towarzysz dla Ziutka. Napisz też trochę więcej o warunkach, jakie oferujesz ogoniastym: jaką masz klatkę, czym je karmisz, do jakiego weterynarza chodzicie - to powinno pomóc potencjalnym oddającym :)
Ze mną:koty: Nutek i Wolfgang oraz suka Masza
Odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach; z dt: Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz kotki: Solo, Aria i Sopran
henry801

Dzięki za podpowiedzi i rady. W tym momencie Ziutek mieszka w klatce o wymiarach 100x56x46cm. karmie przede wszystkim karmą VERSELE-LARGE Rat Nature, dostaje oczywiście owoce i warzywa np awokado arbuza jabłko pomidory ogórki. banany czasami dostaje gerberka.
Gdy go dostałem mieszkałem w Żyrardowie więc chodziłem do Lecznicy dla małych zwierząt na ulicy Sikorskiego. Natomiast teraz mieszkam w Tomaszowie Mazowieckim i tu byłem u pana Sieranta na ulicy Cekanowskiej.
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

Wyszukiwarka nie gryzie
henry801

Postanowiłem adoptować dwa ogonki jednego od IHime a drugiego od Limomanki. Mały Łysolek od IHime jest już u mnie i nawet spoko dogaduje się z Ziutkiem. Teraz czekamy na Franka od Limomanki ma dotrzeć w niedziele do nas. Dzięki wszystkim za pomoc przy adopcji Pozdrawiam.
henry801

Wszyscy już w komplecie Ziutek Łysolek i Franulka. Teraz tylko muszą się zapoznać trzej muszkieterowie he he. Dzięki jeszcze raz wszystkim za pomoc.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”