Futra z charakterem - Sanatorium pod Bananem ;)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Futra z charakterem - Szpital pod Bananem ;)
xiao-he, jest jeszcze Emil, ale on na pewno ładny jak zwykle 

Ze mną:koty: Nutek i Wolfgang oraz suka Masza
Odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach; z dt: Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz kotki: Solo, Aria i Sopran
Odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach; z dt: Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz kotki: Solo, Aria i Sopran
lim czy ty insynuujesz, że Lusiek zwykle nie jest ładny? 

Wyszukiwarka nie gryzie
No coś Ty, Lusiek to kaptur - a kaptury są najładniejsze 

Coś Wam napisze .. że właśnie oto nadszedł TEN dzień ..
Łączymy się do kupy w stado ! Etap drugi .. mała klatka !
Maluta czyli Harpiszon delikatnie dorosła i została ALFEM !! Tak tak .. alfem .. nie alfą .. bo na alfę to jeszcze trzeba mieć wygląd
.. a jak wiadomo Harpicja wygląd ma .. pierwsze miejsce w plebiscycie na the-bila zaraz po Owcy a może i zabiera jej koronę zwycięstwa ..
Łączenie 8+1 ..ale bardzo mocno przygotowane i rozłożone w czasie .. na razie odpukać .. nawet nawet .. Harpia trzy powalenia Emila na łopatki, Emil jeden strzał zębami w uch Harpii ... a potem przyszedł Lusiek i wstał !!
Kocham tego szczura ! Lusiek doskonale wie kiedy się wtrącić przy zadymach a wiadomo że jemu nikt .. NIKT nie podskakuje !
Słasiczka dobrze.. wprawdzie wygrzebała część nitek ze szwu wewnętrznego !!!! ale to już dzisiaj tydzień od zabiegu, więc nie ma się co martwić.
Ciapolkowa .. eh nie możemy wyleczyć tego zapalenia płuc, na zdjęciu widać zmiany na płucach .. obawiam się że będzie już brała leki do końca .. dobrze jedynie że ma apetyt i chętnie biega i skacze .. czasem jednak ma duszności i wtedy ja truchleję ..
Tyle szybkich informacji - pozdrawiamy pięknie !
Łączymy się do kupy w stado ! Etap drugi .. mała klatka !
Maluta czyli Harpiszon delikatnie dorosła i została ALFEM !! Tak tak .. alfem .. nie alfą .. bo na alfę to jeszcze trzeba mieć wygląd

.. a jak wiadomo Harpicja wygląd ma .. pierwsze miejsce w plebiscycie na the-bila zaraz po Owcy a może i zabiera jej koronę zwycięstwa ..

Łączenie 8+1 ..ale bardzo mocno przygotowane i rozłożone w czasie .. na razie odpukać .. nawet nawet .. Harpia trzy powalenia Emila na łopatki, Emil jeden strzał zębami w uch Harpii ... a potem przyszedł Lusiek i wstał !!
Kocham tego szczura ! Lusiek doskonale wie kiedy się wtrącić przy zadymach a wiadomo że jemu nikt .. NIKT nie podskakuje !
Słasiczka dobrze.. wprawdzie wygrzebała część nitek ze szwu wewnętrznego !!!! ale to już dzisiaj tydzień od zabiegu, więc nie ma się co martwić.
Ciapolkowa .. eh nie możemy wyleczyć tego zapalenia płuc, na zdjęciu widać zmiany na płucach .. obawiam się że będzie już brała leki do końca .. dobrze jedynie że ma apetyt i chętnie biega i skacze .. czasem jednak ma duszności i wtedy ja truchleję ..
Tyle szybkich informacji - pozdrawiamy pięknie !

Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219

Och kobieto! Czyżbyś sugerowała że Harpcia nie grzeszy pięknością?Eve pisze: Maluta czyli Harpiszon delikatnie dorosła i została ALFEM !! Tak tak .. alfem .. nie alfą .. bo na alfę to jeszcze trzeba mieć wygląd![]()
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Nie, Harpia po prostu ma TEN wyraz pyska, który sugeruje pewne braki w okolicach piątej klepki 

Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Hahahahahahahahahaha, no teraz to już wszystko rozumiemEntreen pisze:Nie, Harpia po prostu ma TEN wyraz pyska, który sugeruje pewne braki w okolicach piątej klepki

Toż to przecież głupiouch (przepraszam, valhalla - Twoje określenie szalenie mi się spodobało) - one i chyba jeszcze tylko albinoski mają wygląd takich Fajtłapek
Trzymam kciuki za jedno stado!

Trzymam kciuki za jedno stado!
Eve, czy to jest Podwawelska?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/31d ... e73e7.html
bo coś mi się wydaje, że ksero mojej Serka, maloty mojej kochanej.
Ser zdrowy, z Morfinkiem byłam dziś u weterynarza (wypadek), pani nas powitała słowami "widzę, że czarna seria", bo to już chyba 5 raz w ciągu dwóch miesięcy...
trzymam kciuki za jedno duże stado i za Podwawelską
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/31d ... e73e7.html
bo coś mi się wydaje, że ksero mojej Serka, maloty mojej kochanej.

Ser zdrowy, z Morfinkiem byłam dziś u weterynarza (wypadek), pani nas powitała słowami "widzę, że czarna seria", bo to już chyba 5 raz w ciągu dwóch miesięcy...
trzymam kciuki za jedno duże stado i za Podwawelską

Setka, Mufa i Panda.
[*] Morfinek, [*] Serek, [*] Tosia
[*] Morfinek, [*] Serek, [*] Tosia
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..

śliczni panowie
i wreszcie lusiek będzie miał z kim o męskich sprawach pogawędzić 

Ze mną: liczi... mango juz za TM ... 
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.

Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
Panowie ujmują za serce
Chyba dobrze im razem.
Jak u mnie Adolf i Klusek - czerwonooki miś polarny i czarny kapturek

Jak u mnie Adolf i Klusek - czerwonooki miś polarny i czarny kapturek

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
ALF stada ja zwykle czujna 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Ano, tak jakoś tkliwie na sercu się robi...