Przedstawiam Wam Erwina

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
wydrzykowa

Przedstawiam Wam Erwina

Post autor: wydrzykowa »

Witam. Od roku i czterech miesięcy mieszka u mnie Erwin, najwspanialsze zwierzątko pod słońcem ;-) Dostałam go na urodziny, zamówionego i chcianego. Ale nie sądziłam, że będzie to tak inteligentne, towarzyskie, kontaktowe i rozkoszne stworzenie! Nie wyobrażam sobie już życia bez niego. Nie chcę myśleć, że szczurki są tak krótkowieczne - cieszę się każdą chwilą z moim Erśkiem.
Jest przepiękny - zobaczcie sami :

Obrazek

Ciagle uczę się jeszcze czegoś nowego na temat jego pielęgnacji, zdrowia, odżywiania itd. - dlatego będę tu buszować po Forum bez końca ;-)
IHime

Re: Przedstawiam Wam Erwina

Post autor: IHime »

Witamy serdecznie! A czy Erwin dostanie swój wymarzony, zamówiony prezent urodzinowy? ;)
Awatar użytkownika
Bandziornooo

Post autor: Bandziornooo »

Ojeeeej jaki cudaczny spioszek ! :) Koniecznie zaadoptuj mu kolegę, poniewaz szczurki to zwierzeta stadne i nie mogę byc same :)
Moja ekipa : Doris + Arlena
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
Awatar użytkownika
limomanka

Post autor: limomanka »

Mój Erwin - szef całego naszego siedmiostada - pozdrawia Twojego Erwina :D
Ze mną:koty: Nutek i Wolfgang oraz suka Masza
Odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach; z dt: Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz kotki: Solo, Aria i Sopran
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”