Przygarnę młodego samca (Łódź/Katowice/Warszawa)

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Kuma-chan

Przygarnę młodego samca (Łódź/Katowice/Warszawa)

Post autor: Kuma-chan »

Na początek witam wszystkich :)
Poszukuję młodego chłopczyka (o dowolnym umaszczeniu), najlepiej całkiem malutkiego, ale na pewno nie starszego niż 6 miesięcy. Przyjaciółka-współlokatorka będzie mieć niedługo maluszka i poszukujemy dla niego towarzysza, żeby ogonkom nie było smutno. Mamy już klatkę (o wymiarach 80x40x70), a wyposażenie właśnie przygotowujemy, zresztą tak samo jak wybieg. Karmić będziemy wszystkim tym, co szczurki lubią najbardziej ;) Oczywiście zgadzam się na wizytę przedadopcyjną i umowę.
Wprawdzie o domowych szczurach dowiedziałam się niedawno, ale od razu się w nich zakochałam ;D Oczywiście cały czas szukam w dziale "oddam", ale dodaję też ten wątek, ponieważ bardzo zależy mi na jak najszybszym znalezieniu ogonka. Bo wiem, że samotny szczurek, to smutny szczurek :(
Dlatego będę bardzo wdzięczna za pomoc w odnalezieniu maluszka ^-^ [w kwestii miasta i transportu - najbardziej pasują mi okolice Łodzi, dodatkowo miasta po drodze z Katowic do Łodzi oraz ewentualnie Warszawa - wszędzie tam mogę podjechać i odebrać ogonka.]
W nowych domkach: Ząbek (Zębowe Mocne), Jonasz i Kami
Za Tęczowym Mostkiem: Maguś (Magellan), Touruś (Tourosław), Don (aka Rudy), Anazek (Anaz)
Kuma-chan

Re: Przygarnę młodego samca (Łódź/Katowice/Warszawa)

Post autor: Kuma-chan »

Temat do zamknięcia, ponieważ adoptowałam szczuraska od Nixii :)
W nowych domkach: Ząbek (Zębowe Mocne), Jonasz i Kami
Za Tęczowym Mostkiem: Maguś (Magellan), Touruś (Tourosław), Don (aka Rudy), Anazek (Anaz)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”