Pilne!!! Przygarnę małą szczurkę

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

marrcys

Pilne!!! Przygarnę małą szczurkę

Post autor: marrcys »

Witam
Na wstępie chciałam się przywitać, ponieważ jest to mój pierwszy post tutaj ale na forum zaglądam już od dłuższego czasu.
Zdecydowałam się napisać ponieważ pilnie potrzebuje małej szczurki do adopcji. Historia wygląda tak : mam, a właściwie miałam dwie śliczne szczurzyce, niestety kilka dni temu odeszła jedna z nich, bardzo to przeżywam, ale jeszcze bardziej smutno jest drugiej szczurce, która straciła chęć do wszystkiego :( Poszukuje więc pilnie towarzyszki by szczurek odzyskał dawny humor. Czarna (bo tak ma na imię) ma ponad rok, jest nieco strachliwa, ale bardzo ciekawska, indywidualistka ale towarzysza potrzebuje, myśle że najodpowiedniejszą koleżanką będzie młoda szczurka. Niesstety nie mogę takiej znaleść nigdzie w pobliżu (mieszkam w Dąbrowie Górniczej), szukałam w katowicach, będzinie, chorzowie i nic. Wiem, że są szczurki w innych miastach ale nie mogę dojechać aż tak daleko :( wiec może tutaj ktoś pomoże w poszukiwaniu koleżanki dla mojej małej ?
Awatar użytkownika
Morgana551

Re: Pilne!!! Przygarnę małą szczurkę

Post autor: Morgana551 »

Nie wiem czy dla ponad rocznej szczurzycy, maluszek jest odpowiedni. Z mojego doświadczenia wiem, że dzieciaczkom tylko zabawa w głowie i czasem meczą tym starsze. Jednak wybór należy do Cb oto kilka ogłoszeń, które znalazłam:

[CIACH]

Możesz też poszukać na Facebooku - Szczurze Adopcje.

Nie podajemy linków do sprzedaży ogonków. Adoptujemy a jak kupujemy tylko z prawdziwych hodowli.

jordan
Ze mną: Elmo, Blue, Hektor, Tyrion, Aslan, Theron SR, Memfis ZR, Frodo, Snow i Hades
Tęczowy most: Beti, Frika, Betunia, Navi, Leto, Kermit, Cookie, Wafel, Gizmo, Oskar [*]
Nasz temat: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 3#p1018523
Awatar użytkownika
Morgana551

Post autor: Morgana551 »

Ze mną: Elmo, Blue, Hektor, Tyrion, Aslan, Theron SR, Memfis ZR, Frodo, Snow i Hades
Tęczowy most: Beti, Frika, Betunia, Navi, Leto, Kermit, Cookie, Wafel, Gizmo, Oskar [*]
Nasz temat: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 3#p1018523
marrcys

Post autor: marrcys »

Dziękuje za pomoc właśnie mam u siebie małą szczurkę:) zdecydowałam się na tą z Rudy Śl. bo odległość była nienajgorsza:) A i zapoznanie z moim ogonkiem przebiega bez zastrzeżeń, ale zobaczymy jutro :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”