Pierwszy zlot (ba)łódzki
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- margot1408
Re: Pierwszy zlot (ba)łódzki
Mnie pasuje każdy termin do końca września, co do października to nie wiem jeszcze jak będę miała zajęcia, na pewno odpada 2. sobota (12.10).

[/color]
[*] Sonia, Maksiu, Frideluch, Lotka, 3N: Nessie-Serdelek, Maleństwo, TurboNorka - mój prosiaczek i dwie szare śliczności: Uszatka i Puchatka, Rudasek, Myszorek[/b]

[*] Sonia, Maksiu, Frideluch, Lotka, 3N: Nessie-Serdelek, Maleństwo, TurboNorka - mój prosiaczek i dwie szare śliczności: Uszatka i Puchatka, Rudasek, Myszorek[/b]
Ja mam. Stan taki se, i musiałabyś ją sobie umyć, ale jest, wymiary 45x65x65.diana24 pisze:W sumie piątek to nie taki głupi pomysł
Napiszę tutaj bo w sumie czyta to najwięcej ludzi z ŁodziCzy ktoś ma do pożyczenia klatkę o minimalnych wymiarach na dwie samice góra do 11 października? Potem oddam.
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
To ja też chcę się "zlatywać"!  jutro będę (mam nadzieję) ustalać chociaż częściowo grafik na październik, ewentualnie "zaklepię" jakies wolne jak będzie trzeba.
 jutro będę (mam nadzieję) ustalać chociaż częściowo grafik na październik, ewentualnie "zaklepię" jakies wolne jak będzie trzeba.

jutro będę (mam nadzieję) ustalać chociaż częściowo grafik na październik, ewentualnie "zaklepię" jakies wolne jak będzie trzeba.
 jutro będę (mam nadzieję) ustalać chociaż częściowo grafik na październik, ewentualnie "zaklepię" jakies wolne jak będzie trzeba.Z nami: Tosia, Newton, Czesio
______
w nowym domku:Maguś [*][/url][/color]
______
za Tęczowym Mostkiem: Pysio [*], Kiki [*], Fizia [*][/color]

______
w nowym domku:Maguś [*][/url][/color]
______
za Tęczowym Mostkiem: Pysio [*], Kiki [*], Fizia [*][/color]
Jakoś tak cicho, nikt się nie odzywa?   To może wyjdę z propozycją?
  To może wyjdę z propozycją?   

Zapraszam wszystkich lubiących połączenie rock, funk i trochę reggae w sobotę na koncert zespołu "Kamień kamień kamień" w Zapiecku na Piotrkowskiej: https://www.facebook.com/events/723990800961981/ Chłopaki bardzo przyjemnie grają i mogą umilić nam czas przy pogawędkach o ogoniastych 

Co wy na to?

Zapraszam wszystkich lubiących połączenie rock, funk i trochę reggae w sobotę na koncert zespołu "Kamień kamień kamień" w Zapiecku na Piotrkowskiej: https://www.facebook.com/events/723990800961981/ Chłopaki bardzo przyjemnie grają i mogą umilić nam czas przy pogawędkach o ogoniastych

Co wy na to?
Z nami : Kreska, Tosia (http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=41343)
Przetransportowane: 8 przystojniaków i 8 samiczek
Za TM [*][/b]: Lucy, Hera, Topej, Fiona, Całka, Aria, Albert, Iskierka, Gabi, Safi, Plamka

Za TM [*][/b]: Lucy, Hera, Topej, Fiona, Całka, Aria, Albert, Iskierka, Gabi, Safi, Plamka
- Dulcissima
Hm.. nie wiem w sumie, czy koncert w Zapiecku to dobry pomysł, z reguły w soboty jest tam dosyć głośno  

Ale jak coś, to służę swoją chatką na łódzki zlot

Za TM: jedna psia i 25 szczurzych duszyczek ['] ['] [']
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3

Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
- Dulcissima
To takie p.s. - do krańcówki na Zdrowie jest ode mnie 10-12 minut spacerkiemdiana24 pisze:Dla mnie wszystko jedno, byle blisko przystanków 46

SPotkanie w domu przy tych temperaturach wskazane 

[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
O tak, głaskanie eksponatów obowiązkoweDulcissima pisze:Hm.. nie wiem w sumie, czy koncert w Zapiecku to dobry pomysł, z reguły w soboty jest tam dosyć głośno
 ))
))Re: Pierwszy zlot (ba)łódzki
Jeśli będzie u Dulci i w pasującym terminie, to obiecuję zrobić muffinki.  

- Dulcissima
Jestem za  

Proponuję jakiś termin pod koniec listopada - co Wy na to?

Proponuję jakiś termin pod koniec listopada - co Wy na to?

- madziastan
- Numer GG: 8345513
- Kontakt:
Mi pasuje  i koniecznie u Dulci, hihi!
 i koniecznie u Dulci, hihi!

i koniecznie u Dulci, hihi!
 i koniecznie u Dulci, hihi!Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś

Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
- Dulcissima
Wszystko jeszcze będzie do ustalenia, bo szykuje mi się operacja dwóch dziewczyn, ale nie wiem na razie do końca co i jak. Czekam do wtorku na info, czy będę miała stypendium z uczelni, czy będę musiała sprzedać nerkę, żeby sfinansować ich operację   . Na pewno w przyszłym tygodniu zaproponuję jakieś bardziej dokładne terminy.
 . Na pewno w przyszłym tygodniu zaproponuję jakieś bardziej dokładne terminy.

. Na pewno w przyszłym tygodniu zaproponuję jakieś bardziej dokładne terminy.
 . Na pewno w przyszłym tygodniu zaproponuję jakieś bardziej dokładne terminy.Za TM: jedna psia i 25 szczurzych duszyczek ['] ['] [']

Głosuję za wtorkiem, środą i niedzielą godzina każda 

[klik!]
Za tęczowym mostem...
- Dulcissima
No dobra, dowiedziałam się, że mam stypendium, wiem już nawet, kiedy będzie wypłacone  

Proponuję termin spotkania wstępnie na 1 grudnia - niedzielę. Co Wy na to?

Proponuję termin spotkania wstępnie na 1 grudnia - niedzielę. Co Wy na to?

Każda niedziela wieczorkiem jak najbardziej mi odpowiada 

Z nami : Kreska, Tosia (http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=41343)