Tak jak i o tym, że biostymina jest na receptę. Ostatnio kupowałam jak najbardziej BEZ!
  Tak jak i o tym, że biostymina jest na receptę. Ostatnio kupowałam jak najbardziej BEZ! 
Moderator: Junior Moderator

dla tego ten apel.. może komuś pomoże, a wstrząs tak, doczytałam. Dziwnych nas rzeczy na weterynarii uczyli z tego widać hihi ..
  dla tego ten apel.. może komuś pomoże, a wstrząs tak, doczytałam. Dziwnych nas rzeczy na weterynarii uczyli z tego widać hihi .. Kichanie nasila się przy buszowaniu w trocinkach albo gryzieniu hamaczka. Wczoraj przypuszczałam, że to może te pyłki go drażnią.  Oba Szczurki mają 5 tygodni, mam je od tygodnia u siebie, zaadoptowane na forum. Podałam dzisiaj szczurkom 2 kropelki ECHINACEA profilaktycznie gdyby to jednak miało być przeziębienie. Czy dobrze zrobiłam ??:) Czy ktoś miał podobne objawy u szczurków i przeszły po tym leku ??
 Kichanie nasila się przy buszowaniu w trocinkach albo gryzieniu hamaczka. Wczoraj przypuszczałam, że to może te pyłki go drażnią.  Oba Szczurki mają 5 tygodni, mam je od tygodnia u siebie, zaadoptowane na forum. Podałam dzisiaj szczurkom 2 kropelki ECHINACEA profilaktycznie gdyby to jednak miało być przeziębienie. Czy dobrze zrobiłam ??:) Czy ktoś miał podobne objawy u szczurków i przeszły po tym leku ?? 

trocinki i sianko usunęłam i zamieniłam na żwirek... Zostaje przy witaminowo-mineralnych granulkach do jedzenia i kropli echinacea... Jutro dostaną bioaron c :0 Wydaje mi się że szczurek mniej kicha niż wczoraj, poza tym kiedy nie śpi to jest bardzo żywy, baardzo dużo je i pije normalnie
 trocinki i sianko usunęłam i zamieniłam na żwirek... Zostaje przy witaminowo-mineralnych granulkach do jedzenia i kropli echinacea... Jutro dostaną bioaron c :0 Wydaje mi się że szczurek mniej kicha niż wczoraj, poza tym kiedy nie śpi to jest bardzo żywy, baardzo dużo je i pije normalnie  jest chętny do zabawy i szaleństw. I daje nie wiem czy to te trocinki czy przeziębienie jakieś...
 jest chętny do zabawy i szaleństw. I daje nie wiem czy to te trocinki czy przeziębienie jakieś... Ale do czasu tej "kulki" normalnie wyszła z klatki, wydawało mi się że z nią ok... =(((((((((((((((((
 Ale do czasu tej "kulki" normalnie wyszła z klatki, wydawało mi się że z nią ok... =(((((((((((((((((
 ja nie wiem co robić, dalej daję moim maluchom ta echinacee
 ja nie wiem co robić, dalej daję moim maluchom ta echinacee 

Dla malutkiej [*]
  Dla malutkiej [*]