[Poznań lub Katowice] Przygarnę 2 samiczki !

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Leesiuu

[Poznań lub Katowice] Przygarnę 2 samiczki !

Post autor: Leesiuu »

Witam,
chętnie przygarnę 2 samiczki, dlaczego podałem 2 miejscowości? Docelowo będą miały swój domek w okolicach Poznania, natomiast ja będę jechał tam ze śląska i mogę je zabrać ze sobą.

Najważniejsze! Szczurki przygarnę najwcześniej 20.11.2013 [mają być prezentem urodzinowym]. Wiem, że piszę zdecydowanie wcześniej, ale myślę że może ktoś kto ma hodowlę, planuje mieć małe w przyszłości zainteresuje się tym ogłoszeniem.

Co do ceny - słyszałem o ludziach dobrej woli, natomiast jeżeli trzeba będzie - zapewne się dogadamy! :)
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Re: [Poznań lub Katowice] Przygarnę 2 samiczki !

Post autor: smeg »

Żywe zwierzę jako prezent urodzinowy to nie jest najlepszy pomysł. Czy osoba obdarowywana wie o Twoich planach?
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
zazula2007

Post autor: zazula2007 »

Ja mam samiczki do oddania http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=42082 ale właśnie, czy osoba, która ma je otrzymać w ogóle chce/lubi szczurki, ma warunki, doświadczenie, wiedzę itp.?
Leesiuu

Post autor: Leesiuu »

Spodziewałem się Waszych obaw, ale już uspokajam. Dziewczyna nie może się ich doczekać! :)

Znaczy chciałaby bardzo szczurki, ale nie wie że je dostanie na urodzinki :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”