Szczury zawsze były moim marzeniem i teraz jestem w stanie je spełnić.
Szukam dwóch lub trzech (najlepiej) samiczek, jak każdy chciałabym, żeby były one młode, żebym mogła się nimi nacieszyć.
Nigdy nie miałam szczurów, ale marzę o nich już od kilku lat i w tym czasie zdążyłam zapoznać się z tym co powinnam wiedzieć na ich temat.
Dokładnie jestem z Kędzierzyna-Koźla, oczywiście jakiś transport z innych części Polski wchodzi w grę, odebrać szczury mogę osobiście w Opolu lub jak się znajdzie transport do mojego miasta.
Warunki jakie mogę zapewnić to klatka 70cmx40cmx63cm (dłxszerxwys), w przyszłości na pewno coś większego. Dlatego wiem, że więcej niż 3 samiczki nie "wejdą".
Samce też wchodzą w grę, ale wolę samiczki. Można powiedzieć, że jeśli nie znajdą się odpowiednie samiczki wtedy nad samcami się zastanowię.
Obecnie jestem na etapie przygotowywania klatki, kompletowania wyposażenia, ale chcę już po prostu zacząć poszukiwanie szczurów. Fajnie jakby były do odebrania w listopadzie, ewentualnie w grudniu.
Jak jakieś pytania macie to proszę zadawać, a ja odpowiem

I jeśli kto ma lub zna osobę, która posiada szczury do adopcji/do oddania to proszę o podanie.