Zaadoptuje szczurka GLIWICE
Moderator: Junior Moderator
Zaadoptuje szczurka GLIWICE
Witam
chciałam zaadoptować szczurka to bd mój 1 szczurek, chciałabym jakiegoś przytulalskiego...

Re: Zaadoptuje szczurka GLIWICE
A poczytałaś już trochę o szczurkach? Znasz ich potrzeby i wymagania?
Przede wszystkim szczury są silnie stadne, nie można mieć tylko jednego, dlatego jeśli chcesz przygarnąć, to minimum dwa tej samej płci 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Tak,czytałam o szczurkach.Mam klatke 70 cm ale zwierzaki by latały częściej luzem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=42285 - tu jest samiczka z Dąbrowy Górniczej do adopcji
http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=42273 - a tutaj młode szczurki z Rybnika. Napisz prywatne wiadomości do osób oddających, napisz coś o sobie i o oferowanych warunkach - klatce, rodzaju karmy
Pamiętaj, żeby przygarnąć dwa tej samej płci
Klatka 70 cm może być dobra, ale nie podałaś pozostałych wymiarów. Na 2-3 szczurki nadaje się 70x40x60 cm. Jeśli masz niską, króliczą klatkę, może mieć za duże odstępy między prętami i szczurki będą wychodzić.

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~