Zaadoptuje szczurka GLIWICE

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Lejdi94

Zaadoptuje szczurka GLIWICE

Post autor: Lejdi94 »

Witam :) chciałam zaadoptować szczurka to bd mój 1 szczurek, chciałabym jakiegoś przytulalskiego...
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Re: Zaadoptuje szczurka GLIWICE

Post autor: smeg »

A poczytałaś już trochę o szczurkach? Znasz ich potrzeby i wymagania? :) Przede wszystkim szczury są silnie stadne, nie można mieć tylko jednego, dlatego jeśli chcesz przygarnąć, to minimum dwa tej samej płci ;)
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Lejdi94

Post autor: Lejdi94 »

Tak,czytałam o szczurkach.Mam klatke 70 cm ale zwierzaki by latały częściej luzem
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=42285 - tu jest samiczka z Dąbrowy Górniczej do adopcji :) http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=42273 - a tutaj młode szczurki z Rybnika. Napisz prywatne wiadomości do osób oddających, napisz coś o sobie i o oferowanych warunkach - klatce, rodzaju karmy :) Pamiętaj, żeby przygarnąć dwa tej samej płci ;) Klatka 70 cm może być dobra, ale nie podałaś pozostałych wymiarów. Na 2-3 szczurki nadaje się 70x40x60 cm. Jeśli masz niską, króliczą klatkę, może mieć za duże odstępy między prętami i szczurki będą wychodzić.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”