Niestety musze zrezygnować z adopcji szczurków ponieważ dzisiaj dostałem od znajomego dwie samice. Pozdrawiam
[TRÓJMIASTO] 9 szczurzych maluchów
Moderator: Junior Moderator
-
wojtekgdynia
Re: [TRÓJMIASTO] 9 szczurzych maluchów
Witam
Niestety musze zrezygnować z adopcji szczurków ponieważ dzisiaj dostałem od znajomego dwie samice. Pozdrawiam
-
Trzynastka
Ehh. W takim razie domu poszukują jeszcze dwie samiczki, cała czarna rex oraz czarna z białym brzuchem rex.
-
Trzynastka
Prosiłabym także resztę chętnych o potwierdzenie rezerwacji na priv 
-
Trzynastka
Jedna dziewczynka już w nowym domu ; )
-
Trzynastka
Domku nadal szuka dwóch samców.
ja z chęcią przygarnę jednego samca ...mój znajomy chce adoptować samczyka bo jego szczurek Krzysiu jest niestety sam ... kolega odkupił odemnie ostatnio klatkę odpowiednia na trzy szczurki więc dwa miały by tam raj
niestety dwóch samców nie może adoptować ale na jednym bardzo mu zależy . Czekam na odpowiedź ..a i pytanie.. czy był by możliwy transport do Kwidzyna ? ? ? lub Grudziądza ? ? w ostateczności do Chełmna ??
Moje słodkie mordki : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 42#p956042
W domku: Plamka,Mela,Kamisia,Siwa,Gaja,Amek ,Pandora
Za TM :Maleńka,Pysia, Milka,Luna,Lili,Kawa, Tik Tak,Furia,Agresja,Zorza,Maleńka 2,Koka,Czajnik
W domku: Plamka,Mela,Kamisia,Siwa,Gaja,Amek ,Pandora
Za TM :Maleńka,Pysia, Milka,Luna,Lili,Kawa, Tik Tak,Furia,Agresja,Zorza,Maleńka 2,Koka,Czajnik
-
Trzynastka
Cały miot w nowych domach, oprócz jednego samca dla Nikky. Wątek chyba do zamknięcia ; )