Słodki niuniek :] Zmienić Ci nazwę tematu, dodając kolejne imię?
Moderator: Junior Moderator

narazie go brak!
 narazie go brak! Kapturki są kochane strasznie.
 Kapturki są kochane strasznie.  Też byśmy chcieli psiaka, ale z niedużym mieszkaniem większa by to była krzywda dla niego niż pożytek, więc się wstrzymujemy. Chociaż raz mało co nie wsiadłam do pociągu, we wrocławskim schronisku był pies dziesięcioletni, taki mieszaniec w stylu owczarka niemieckiego, który pracował z dziećmi z autyzmem. Gdy się zrobił stary, oddano go do schroniska jak szmatę, jak nieprzydatne ścierwo. Całe szczęście że się dowiedziałam że znalazł domek, bo już bym pojechała. Nie mieści mi się w głowie jak tak można.
 Też byśmy chcieli psiaka, ale z niedużym mieszkaniem większa by to była krzywda dla niego niż pożytek, więc się wstrzymujemy. Chociaż raz mało co nie wsiadłam do pociągu, we wrocławskim schronisku był pies dziesięcioletni, taki mieszaniec w stylu owczarka niemieckiego, który pracował z dziećmi z autyzmem. Gdy się zrobił stary, oddano go do schroniska jak szmatę, jak nieprzydatne ścierwo. Całe szczęście że się dowiedziałam że znalazł domek, bo już bym pojechała. Nie mieści mi się w głowie jak tak można.  Jak tak, to żółwik.
 Jak tak, to żółwik.
 )
)

Jak miło go widziec na forum
 Jak miło go widziec na forum  Evilka powiedz mi czy on przypadkiem nie ciemnieje? Jak odbierałam Remy'ego wydawał mi się bardziej siwy;) Wymiziaj chłopaków ode mnie
 Evilka powiedz mi czy on przypadkiem nie ciemnieje? Jak odbierałam Remy'ego wydawał mi się bardziej siwy;) Wymiziaj chłopaków ode mnie 

A mało brakowało a byś się już nie doszczurzyła
 A mało brakowało a byś się już nie doszczurzyła  Byłam z chłopakiem odebrac Remyego i bardzo mu się spodobał Aki
 Byłam z chłopakiem odebrac Remyego i bardzo mu się spodobał Aki  Ale zrezygnował chyba nie chciał się przyznac. Jak wypaliłam z pomysłem 3 szczurka to mało brakowało a musiałabym się z łóżka wynieśc xD  Może postaram się porobic Remyemu troszkę zdjęc. Może jeszcze dzisiaj spróbuje chodź to nie jest takie proste xd
 Ale zrezygnował chyba nie chciał się przyznac. Jak wypaliłam z pomysłem 3 szczurka to mało brakowało a musiałabym się z łóżka wynieśc xD  Może postaram się porobic Remyemu troszkę zdjęc. Może jeszcze dzisiaj spróbuje chodź to nie jest takie proste xd