[Klatka] dla 1 szczura
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

master!!
dzieki za odpowiedzi! Ta klatka jest dla swinki morskiej i nazywa sie Inter Zoo Pig II. teraz rozpatruje kupienie wiekszej bo dostalam w koncu kase z US ale w moim miesie niestety takich nie ma. Wracam wlasnie z rekonesansu po zoologach.Teraz wchodze na str netowe szukac czegos np Master II czy cos w ten desen
?Stary lew jakby się regenerował. Ale dziwnie. Zdradza wszelkie oznaki młodego osła.(S.J.Lec)(To oczywiście o mnie...)
[Klatka] dla 1 szczura
Czasem na allegro mozna znalezc fajne klatki w dobrych cenach
Ja swoja tam wlasnie kupilam za 80zl,a w zoologu widzialam identyczna za 125zl 

Mały[*] (25.04.05-12.07.06)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)
[Klatka] dla 1 szczura
ja kupiłem taką jak ty w sklepie za 95
na allegro by mi wyszło na to samo ponieważ bym płacił za przesyłke
na allegro by mi wyszło na to samo ponieważ bym płacił za przesyłke
[Klatka] dla 1 szczura
Ja kupowalam swoja od kogos z Wrocka,wiec sama odebralam i jeszcze przy okazji kupilam miseczke dla ogonkow 

-
Czy taka klatka mo?e by? ?
Hej
Kupuje sobie jednego szczurka (ONka) i w związku z tym mam pytanie - czy tak klatka będzie dobra (oczywiście po dodaniu różnych urozmaiceń) ?
Wymiary to 71x40x63 cm.
--------------------------------------------------------------
A może lepsza będzie ta ?
Wymiary 80x48x50 cm
Powłoka galwaniczna srebrna.
Proszę, pomóżcie !
-----------------------------------------------------------------------
I jeszcze jedno małe pytanko - jak duży moze być dorosły ONek ? Chodzi mi o długość BEZ ogona.
Z góry dzieki za odp.
Pozdrawiam
Shady Lane
Kupuje sobie jednego szczurka (ONka) i w związku z tym mam pytanie - czy tak klatka będzie dobra (oczywiście po dodaniu różnych urozmaiceń) ?

Wymiary to 71x40x63 cm.
--------------------------------------------------------------
A może lepsza będzie ta ?

Wymiary 80x48x50 cm
Powłoka galwaniczna srebrna.
Proszę, pomóżcie !
-----------------------------------------------------------------------
I jeszcze jedno małe pytanko - jak duży moze być dorosły ONek ? Chodzi mi o długość BEZ ogona.
Z góry dzieki za odp.
Pozdrawiam
Shady Lane
[Klatka] dla 1 szczura
obie klatki są świetne, tylko jak weźmiesz małego szczurka to może na początku prześlizgnąć się między prętami tych willi (bo obie są dobre na 3 szczury, nie tylko na 1) Dlaczego więc nie pomyślisz o towarzyszu dla niego? Szczurki to zwierzęta społeczne, lubią mieć się do kogo przytulić w nocy i nie potrzebują wtesy aż tak dużo Twojego zainteresowania (bo przecież nie będziesz mogła być z nim cały czas, masz jakąś szkołę czy pracę). Szczur z towarzyszem (tej samej płci) jest szczurem szczęśliwym 
Samiec szczura może w skrajnych przypadkach dość do 25 cm, ale z reguły aż tak duże nie są...
pozdrawiam

Samiec szczura może w skrajnych przypadkach dość do 25 cm, ale z reguły aż tak duże nie są...
pozdrawiam

[Klatka] dla 1 szczura
[quote="Shady Lane"]Kupuje sobie jednego szczurka (ONka)[/quote]
co to ON? Oprócz Owczarek Niemiecki
co to ON? Oprócz Owczarek Niemiecki

[Klatka] dla 1 szczura
Jej chyba chodzi o szczurzego chlopca... 
Ja tu nie pomoge, mam same baby...
Ale Babel, kiedy jeszcze ze mna byl mial dokladnie 26 centymetrow ciala i drugie tyle ogona.

Ja tu nie pomoge, mam same baby...
Ale Babel, kiedy jeszcze ze mna byl mial dokladnie 26 centymetrow ciala i drugie tyle ogona.
[Klatka] dla 1 szczura
Oj tak 2 ogonki to super sprawa
Ja mam 2 chlopakow i ciesze sie,ze wzielam od razu dwoch,a nie jednego,bo we dwojke zawsze razniej 

[Klatka] dla 1 szczura
Wiesz, szczerze to obie klatki są świetne, ale ja chyba jednak wzięłabym tą pierwszą. Jest krótsza, ale za to wyższa i będzie można więcej różnych urozmaiceń umieścić... Tak mi się przynajmniej wydaje... 

[Klatka] dla 1 szczura
ja polecam droga, pierwsza jest malowana i za jakis czas bedzioe obrzarta, zardzewiala albo poprostu nieestetyczna, droga jest swietma naprawde wytrzymala
za tęczowym mostem: Karolcia
[Klatka] dla 1 szczura
nom ta dróga leprza
nie pogryzą farby
a i wymiaryb wiekrze
nie pogryzą farby
a i wymiaryb wiekrze
[Klatka] dla 1 szczura
Koniecznie przygarnij kolege dla ONka, a klatka o wymiarach 80x48x50cm wydaje mi sie dobrym wyborem.
Before you speak, THINK!
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
[Klatka] dla 1 szczura
A gdzie takie fajne klatuchy mozna zakupic...i po ile??? szczególnie ta druga mnie interesuje :twisted:
Obie sa fajowe. i przestronne...ja bym od razu dwa ogonki tam ulokowała bo wiesz jeden moze sie w nich zgubic
.
Obie sa fajowe. i przestronne...ja bym od razu dwa ogonki tam ulokowała bo wiesz jeden moze sie w nich zgubic
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
-
[Klatka] dla 1 szczura
Limba81 - klatkę zamówiłam na http://www.szczeniak.pl
Zamówiłam większą siostrę tej drugiej - kosztuje ok.174 zł.
A ta druga, którą tu pokazałam ktsztuje chyba 128 albo trochę wiecej.
Klatkę mam już w domku, jest świetna, po prostu rewelacja. Teraz tylko trzeba ulokować w niej szczuraska.
Tak więc tą 2 klateczkę SERDECZNIE POLECAM każdemu właścicielowi ogonków!
Pozdrawiam
Zamówiłam większą siostrę tej drugiej - kosztuje ok.174 zł.
A ta druga, którą tu pokazałam ktsztuje chyba 128 albo trochę wiecej.
Klatkę mam już w domku, jest świetna, po prostu rewelacja. Teraz tylko trzeba ulokować w niej szczuraska.
Tak więc tą 2 klateczkę SERDECZNIE POLECAM każdemu właścicielowi ogonków!
Pozdrawiam