Mój zwierzyniec ;)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Michu86kg

Mój zwierzyniec ;)

Post autor: Michu86kg »

Witam, też dodam coś od siebie moje stadko + egzotyka;)

Holly - Bardzo malutka ale pocieszna szybko nabrała zaufania do ludzi.
Obrazek

Lois - Jest u mnie nie całe 2 tygodnie, z całej trójki najbardziej nieufna ale jest coraz lepiej ;)
Obrazek

Roxi - Najbardziej towarzyska, już pierwszego dnia wręcz domagała się kontaktu z człowiekiem :)
Obrazek

Suzi - Tutaj jeszcze jako maluch ;) dziś to już babcia w lutym będzie 3,5 roku:)
Obrazek

Oprócz ogonków posiadam hodowle mniej spotykanych zwierzaków terrarystycznych (spokojnie nie hoduje węży ;) ).
Poniżej kilka zdjęć terrariów i ich mieszkańców :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ZWIERZAKI:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

To nie wszystko jak ktoś lubi takie stworki zapraszam fanpage na fb;) https://www.facebook.com/hodowla.zwierzategzotycznych.9
Awatar użytkownika
Evilka
Numer GG: 6273947
Kontakt:

Re: Mój zwierzyniec ;)

Post autor: Evilka »

oglądam zachwycona szczury, potem terraria, ale pisałeś, że nie ma węży to mówię spoko i widzę te wszystkie żabowate, jaszczurkowate coraz bardziej zachwycona, a potem?! zobaczyłam to paskudne ośmiookie i aż tablet mi spadł na podłogę... Bleh... nie jestem w stanie tego czegoś polubić. Ale gratuluję zwierzyńca.
'I należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania.'
Neo, Doc i Aki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”