Moderator: Junior Moderator

Teraz znalazlam mojego Remyego
 Teraz znalazlam mojego Remyego 

o dziwo Lestat nie ma nic przeciwko i przeniósł się do Radara do sputnika
 o dziwo Lestat nie ma nic przeciwko i przeniósł się do Radara do sputnika  Normalnie rewolucja w stadzie, ogólnie mały jest bardzo spokojny, teraz śpi u mnie w rekawie i trzęsie się jak mały wibratorek
 Normalnie rewolucja w stadzie, ogólnie mały jest bardzo spokojny, teraz śpi u mnie w rekawie i trzęsie się jak mały wibratorek   Dalej myślimy nad imieniem... tż z góry skreślił Goliata i Hadesa uznając że nie pasują do takiego przygłupka
  Dalej myślimy nad imieniem... tż z góry skreślił Goliata i Hadesa uznając że nie pasują do takiego przygłupka   no to jak chce to niech myśli jak nazwiemy "przygłupa"
 no to jak chce to niech myśli jak nazwiemy "przygłupa"

tym razem bez Lestata który z niewiadomych przyczyn ma na wszystkich i wszystko focha roku i zabunkrował się pod szafą
 tym razem bez Lestata który z niewiadomych przyczyn ma na wszystkich i wszystko focha roku i zabunkrował się pod szafą   

poza tym Fredzio doprowadza mnie do szału, co chwile słyszę "pac,pac".... łapki mu siadają a on jakby nigdy nic wchodzi na stół i zeskakuje na ziemię, wchodzi na wersalkę i chce przeskoczyć na drugą ale nie wyrabia i spada... daje go do klatki to idzie do koszyka tak jakby nie mógł w kuwecie sobie mieszkać i z tego koszyka wypada jak chce iść do kuwety...Rozumiem że ciężko się rozstać z ulubioną rozrywka ale kurde ile idzie??
 poza tym Fredzio doprowadza mnie do szału, co chwile słyszę "pac,pac".... łapki mu siadają a on jakby nigdy nic wchodzi na stół i zeskakuje na ziemię, wchodzi na wersalkę i chce przeskoczyć na drugą ale nie wyrabia i spada... daje go do klatki to idzie do koszyka tak jakby nie mógł w kuwecie sobie mieszkać i z tego koszyka wypada jak chce iść do kuwety...Rozumiem że ciężko się rozstać z ulubioną rozrywka ale kurde ile idzie??