Szybkiego,mało-bolesnego rozpakowania życzę,niech będzie błyskawicznie,bez bólu,bez niefajności.
A te slady po zjazdach - mów że masz kota,bo jak wspomnisz o szczurze,to lekarz ma obowiązek powiadomić sanepid...SERIO!!!
Moderator: Junior Moderator

. Entreen  mnie zmobilizowała!
 . Entreen  mnie zmobilizowała! . Mam nadzieję, że szybko im przejdzie, zwłaszcza, że micha pełna Vilmie powinna jednak pachnąć nieco bardziej kusząco.
 . Mam nadzieję, że szybko im przejdzie, zwłaszcza, że micha pełna Vilmie powinna jednak pachnąć nieco bardziej kusząco.To widzę nie tylko nasze dziecię ma parcie na bycie jesiennym a nie letnimEntreen pisze:Na 23 września? No to jak przenosisz o jeden dzień, to potomek będzie o rok młodszy od mojej Myszki
 .
 .  .
 .
Oo, ja bym tak chciała komputerowo, klik i jużIHime pisze:W taki razie kciukamy za pomyślne i bezproblemowe odzipowanie.
 !
 !
Nietoperrr... pisze: A te slady po zjazdach - mów że masz kota,bo jak wspomnisz o szczurze,to lekarz ma obowiązek powiadomić sanepid...SERIO!!!
 Ło matko... Chyba by się pracownik sanepidu zdziwił jakby musiał potem w raporcie opisać klatkę Royal i hamaczki polarowe
 Ło matko... Chyba by się pracownik sanepidu zdziwił jakby musiał potem w raporcie opisać klatkę Royal i hamaczki polarowe  .
 .

. I nie mam pojęcia kiedy minęły te dwa miesiące, chociaż sądząc po synku wyrastającym ze wszystkiego w ekspresowym tempie - czas jest potajemnie przerabiany na centymetry. Poza tym nauczyłam się, ze miarą czasu mogą być karmienia i pampersy
 . I nie mam pojęcia kiedy minęły te dwa miesiące, chociaż sądząc po synku wyrastającym ze wszystkiego w ekspresowym tempie - czas jest potajemnie przerabiany na centymetry. Poza tym nauczyłam się, ze miarą czasu mogą być karmienia i pampersy  .
 . ). Niestety u Cienizny w piątek znalazłam guza, wczoraj była operowana przez dr Rzepkę. To był gruczolak, a przy okazji usunięto też guz z ucha - jeden z pieprzyków zaczął pęcznieć
 ). Niestety u Cienizny w piątek znalazłam guza, wczoraj była operowana przez dr Rzepkę. To był gruczolak, a przy okazji usunięto też guz z ucha - jeden z pieprzyków zaczął pęcznieć  . Cieninek teraz odpoczywa i się regeneruje, ale ogólnie wróciła w dobrym stanie - chwała niebiosom za wziewkę i szwy wewnętrzne.
 . Cieninek teraz odpoczywa i się regeneruje, ale ogólnie wróciła w dobrym stanie - chwała niebiosom za wziewkę i szwy wewnętrzne.  . Waży... nie, nie będę robiła siary ani jej, ani sobie
 . Waży... nie, nie będę robiła siary ani jej, ani sobie  .
 . ). Niech młody rośnie zdrowo i pięknie i niech się dobrze chowa (razem z ogoniastymi
 ). Niech młody rośnie zdrowo i pięknie i niech się dobrze chowa (razem z ogoniastymi  )
 ) Byle zdrowa dalej była!
  Byle zdrowa dalej była!

Także prosimy, pochwal się przychówkiem - obojga gatunków
   Także prosimy, pochwal się przychówkiem - obojga gatunków  

Gratulacje!
 Gratulacje! 

), oczywiście zanim mąż dojechał z delikwentką do domu jedna z nich już wisiała na włosku. Liczne próby założenia kołnierza spełzły na niczym co wcale mnie nie dziwi, bo to jest piskorz, nie szczur. Nie wylazłaby z kołnierza chyba tylko w przypadku, gdyby był zapięty na maksa czyli odcinałby jej dopływ tlenu... No nic, przemywamy, czekamy, nie wygląda to tragicznie, a sama zainersowana całkiem żywotna, więc bądźmy dobrej myśli.
 ), oczywiście zanim mąż dojechał z delikwentką do domu jedna z nich już wisiała na włosku. Liczne próby założenia kołnierza spełzły na niczym co wcale mnie nie dziwi, bo to jest piskorz, nie szczur. Nie wylazłaby z kołnierza chyba tylko w przypadku, gdyby był zapięty na maksa czyli odcinałby jej dopływ tlenu... No nic, przemywamy, czekamy, nie wygląda to tragicznie, a sama zainersowana całkiem żywotna, więc bądźmy dobrej myśli.

! Nie będę ukrywać, że właśnie zdjęć z Twoją pocieszką wypatruję zawsze najbardziej! To wklejone - rewelacyjne!
 ! Nie będę ukrywać, że właśnie zdjęć z Twoją pocieszką wypatruję zawsze najbardziej! To wklejone - rewelacyjne! 
  Toż to nie FB!
 Toż to nie FB!  My tu wszyscy jak rodzina!
 My tu wszyscy jak rodzina!