Żeby było cieplutko bo zima przecież nadciąga ! i wygodnie

A dzisiaj baaardzo spóźnione zamówienie cornflakegirl -

Jest też kilka wolnych komplecików hopahop !
Moderator: Junior Moderator

Dziękujemy ślicznie :*
 Dziękujemy ślicznie :*

- bardzo się cieszę ! A jak Łysa zmarźluszek ?  Ja bym jej taki sweterek uszyła .. jak Kubuś Puchatek miał
 - bardzo się cieszę ! A jak Łysa zmarźluszek ?  Ja bym jej taki sweterek uszyła .. jak Kubuś Puchatek miał   

cudeńka! a Kuku kotecek urzekł mnie najbardziej! <3
 cudeńka! a Kuku kotecek urzekł mnie najbardziej! <3  ale oczywiście biorę wszystkie!!!!
 ale oczywiście biorę wszystkie!!!!
 Szczurkom od razu się spodobały. Niestety moja klatka okazała się za mała i będę musiał pomyśleć o powiększeniu jej, bo miejsca w tej co teraz mam jest na rękaw i jeden hamak a domek i drugi hamak czekają w kolejce
 Szczurkom od razu się spodobały. Niestety moja klatka okazała się za mała i będę musiał pomyśleć o powiększeniu jej, bo miejsca w tej co teraz mam jest na rękaw i jeden hamak a domek i drugi hamak czekają w kolejce  Pozdrawiam
 Pozdrawiam 

"
 "
 "
 " 

I czy byłaby możliwość, żeby zamówić u Ciebie coś do nowej klateczki? Bez pośpiechu oczywiście.
 I czy byłaby możliwość, żeby zamówić u Ciebie coś do nowej klateczki? Bez pośpiechu oczywiście. 
Mebelki doszły już w czwartek.
 Ogromnie dziękujemy! Chłopcy są tak zachwyceni tą częścią zestawu, którą im zawiesiłam, że kompletnie ignorują dwa starsze hamaki, które zostawiłam, myśląc, że skoro jeszcze nie są takie brudne... Widzę jednak, że niepotrzebnie to zrobiłam, bo ewidentnie się znudziły i tak szybko się nie zabrudzą w przeciwieństwie do "Choineczek".
  Ogromnie dziękujemy! Chłopcy są tak zachwyceni tą częścią zestawu, którą im zawiesiłam, że kompletnie ignorują dwa starsze hamaki, które zostawiłam, myśląc, że skoro jeszcze nie są takie brudne... Widzę jednak, że niepotrzebnie to zrobiłam, bo ewidentnie się znudziły i tak szybko się nie zabrudzą w przeciwieństwie do "Choineczek".