Bardzo to przykre, ale nie da się zaradzić zawsze i wszystkiemu. To nikogo wina po prostu nieszczęśliwy wypadek. Ściskam i przytulam. Mam nadzieję że dziewczynka szybko wróci do sprawności. Kiedyś mieliśmy kota bez nogi i gonił wszystkie inne kocury mimo ułomności. Mam nadzieję że i tu sobie panna tak samo cudownie poradzi. Trzymam nie tylko kciuki ale też sercem przy Was.
Duecik Bez Siostrzyczek: Trochę inne uszka - RENIA :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Duecik Bez Siostrzyczek: Muffinko, czuwaj nad dziewczynk
Bidula
Bardzo to przykre, ale nie da się zaradzić zawsze i wszystkiemu. To nikogo wina po prostu nieszczęśliwy wypadek. Ściskam i przytulam. Mam nadzieję że dziewczynka szybko wróci do sprawności. Kiedyś mieliśmy kota bez nogi i gonił wszystkie inne kocury mimo ułomności. Mam nadzieję że i tu sobie panna tak samo cudownie poradzi. Trzymam nie tylko kciuki ale też sercem przy Was.
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Ogromnie Wam współczuję, szczurci przede wszystkim. Bidula 
Ale niestety nie jesteśmy w stanie wszystkiemu zapobiec. Wiem co czujesz i przeżywasz...
Trzymam mocno kciuki za Pumkę! Daj znać jak już będzie po.
----------
Uni. wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Prezentu wiadomo jakiego Ci życzę... spełnienia marzeń oraz wszystkiego naj...
Trzymaj się cieplutko!
Ale niestety nie jesteśmy w stanie wszystkiemu zapobiec. Wiem co czujesz i przeżywasz...
Trzymam mocno kciuki za Pumkę! Daj znać jak już będzie po.
----------
Uni. wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Prezentu wiadomo jakiego Ci życzę... spełnienia marzeń oraz wszystkiego naj...
Trzymaj się cieplutko!
- Paul_Julian
- Kontakt:
Uni, Pumka na pewno sobie poradzi. A byliscie konsultowac u innych lekarzy ? Mozna przeciez śrubowac kostki.
To nieprawda, ze to przez Was. moglo sie zdarzyc wszedzie i innego dnia, ale na szczescie byliscie blisko i mogliscie ją od razu zawiesc do lekarza.
Ja ròwniez dołączam sie do życzen najlepszych ! Ściskamy mocno naszą gromadką!
To nieprawda, ze to przez Was. moglo sie zdarzyc wszedzie i innego dnia, ale na szczescie byliscie blisko i mogliscie ją od razu zawiesc do lekarza.
Ja ròwniez dołączam sie do życzen najlepszych ! Ściskamy mocno naszą gromadką!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Paul, Uni wie o gwoździowaniu, bo się naczytała u mnie o złamaniach... może nie z każdym się tak da 
Bardzo czekam na wieści.
Dołączam się do życzeń - wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i spełnienia marzeń
Bardzo czekam na wieści.
Dołączam się do życzeń - wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i spełnienia marzeń
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38243
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
Ojej,biedna malutka
Oby wszystko przebiegło sprawnie i mała szybciutko niech wróci do formy.Uni,wypadki się zdarzają,całe szczęście w nieszczęściu,że zwierzaczki bez jednej nóżki radzą sobie doskonale.
Trzymajcie się tam wszyscy i dajcie znać jak już będzie coś wiadomo.
Trzymajcie się tam wszyscy i dajcie znać jak już będzie coś wiadomo.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Było konsultowane, Paul. Rozważono wszelkie stosowane rozwiązania, ale niestety żadnego nie można było wykorzystać, nie dawały praktycznie szansy na powodzenie, a prawdopodobieństwo fiaska było ogromne.
Rzadkie u szczurów i paskudne złamanie przyskokowe jej się przydarzyło; za krótki odcinek kostki na śrubę, a przy tym niemal pewne szybkie jej wyłamanie i fatalne w skutkach rozłupanie w strzępy; z podobnych i innych względów zrezygnowano ze wstawienia dwu poziomych śrub osadzonych na specjalnym rusztowaniu oraz z długiej śruby wypuszczanej na zewnątrz górą i innych.
Jak ją zobaczyłam bez tej nóżki, serce mi się ścisnęło z żalu.
Naznaczone smutkiem te moje urodziny...
Mam nadzieję, że uda się upilnować szwów i że się wszystko ładnie zagoi. Na razie mimo p/bólowych widać, że cierpi
Jak ją zobaczyłam bez tej nóżki, serce mi się ścisnęło z żalu.
Mam nadzieję, że uda się upilnować szwów i że się wszystko ładnie zagoi. Na razie mimo p/bólowych widać, że cierpi
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Serce się kraje za malutką, szczególnie, że też od wczoraj wciąż myślami wracam do tego fatalnego ułamka sekundy, którego nie da się już cofnąć
Uni, trzymajcie się, niech Wam z czasem ulgą będzie, jak Pumka dochodzi do siebie i odzyskuje sprawność, bo teraz doskonale rozumiem że ciężko...
Myślami jestem z Wami, wygłaskaj malutką delikatnie
Uni, trzymajcie się, niech Wam z czasem ulgą będzie, jak Pumka dochodzi do siebie i odzyskuje sprawność, bo teraz doskonale rozumiem że ciężko...
Myślami jestem z Wami, wygłaskaj malutką delikatnie
Uni, teraz już będzie coraz lepiej. Wiem, marna pociecha
Pogłaszcz malutką od nas.
Pogłaszcz malutką od nas.
Ja również przesyłam Wam, dobre myśli. Pumka na pewno poradzi sobie z nową sytuacją. Domyślam się przez co przechodzicie i bardzo Wam współczuję. Trzymam kciuki za dziewczynę! I najlepsze życzenia dla Ciebie 
w ♥ mam Zuzię Uszka Tosię Bilkusia Lusię Fredzię Pusię Tusię Mali Alaskę Doriana i Rubi.
- Paul_Julian
- Kontakt:
Biedna Pumka
To był wypadek, wypadki się zdarzają, a jak widac wszyscy robili co w swojej mocy, żeby uratować łapinkę. Przesyłamy moc pociechy dla Ciebie i dziewczynek !
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
- sebasebaseba
Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin dla Ciebie oraz szybkiego powrotu do pełni zdrowia dla Pumki życzy Hubert Węglarz "garażowiec"
Ze Mną :
chwilowo brak
Odeszły :
Maciuś , Maluszek bez imienia , Oskarek , Maciuś Drugi , 8-letnia suczka KORA (18.10.2012) , Oskarek Drugi ze śmietnika , Hubert Węglarz "garażowiec" , Pan Ferdynand (żył 3 lata i 1 miesiąc)
chwilowo brak
Odeszły :
Maciuś , Maluszek bez imienia , Oskarek , Maciuś Drugi , 8-letnia suczka KORA (18.10.2012) , Oskarek Drugi ze śmietnika , Hubert Węglarz "garażowiec" , Pan Ferdynand (żył 3 lata i 1 miesiąc)
Dziękuję wszystkim za życzenia
I za trzymanie kciuków za Pumkę i Huberta
Szwy są nietknięte i mam nadzieję, że tak zostanie. Od wczorajszego popołudnia pilnowaliśmy Pumy na zmianę z mężem; ciężko było, a jeszcze po 20 -tej nastąpiła awaria prądu w budynku i musiały nam wystarczyć latarki oraz świeczki.
O świcie niełatwo było mi zebrać się w takich warunkach do pracy, na szczęście już spec z energetyki naprawił.
Puma śpi na głowie obolała, napuszona...
Za trzy godziny metacam i antybiotyk; nie puszczajcie kciuków prosimy...
I za trzymanie kciuków za Pumkę i Huberta
Szwy są nietknięte i mam nadzieję, że tak zostanie. Od wczorajszego popołudnia pilnowaliśmy Pumy na zmianę z mężem; ciężko było, a jeszcze po 20 -tej nastąpiła awaria prądu w budynku i musiały nam wystarczyć latarki oraz świeczki.
Puma śpi na głowie obolała, napuszona...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Będę trzymać bez przerwy, dopóki panna nie zacznie brykać (a zacznie, nim będzie jej wolno
). A szwy - jak wytrzymają pierwsze 2-3 doby, to będzie już OK
Mizianko dla obu Twoich babeczek
Mizianko dla obu Twoich babeczek
Serduszko mi się kraje... Nie wiedziałam co napisać, i nawet życzeń jakoś tak ciężko...
Póki co - trzymam bardzo mocno kciuki, a Wy się trzymajcie. Uni - wszystkiego najlepszego
Póki co - trzymam bardzo mocno kciuki, a Wy się trzymajcie. Uni - wszystkiego najlepszego
Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
No i jak tam? Mam nadzieję, że niebieska panna czuję się choć trochę lepiej... a jak tam Mika? Napisz coś, od rana zaglądam, czy nie ma jakichś wieści