. Jako że jest niedziela , wszystkie gabinety weterynaryjne są już pozamykane , ide z nim jutro , ale bardzo się martwie o dzisiejszy dzień ... . Co to może być , dlaczego tak się dziej , co moge zrobić  aby mu pomóc
 . Jako że jest niedziela , wszystkie gabinety weterynaryjne są już pozamykane , ide z nim jutro , ale bardzo się martwie o dzisiejszy dzień ... . Co to może być , dlaczego tak się dziej , co moge zrobić  aby mu pomóc 
Moderator: Junior Moderator

dzisiaj nad ranem zauważyłam to samo u mojego szczurka. Tak jak Twój zachowuje się normalnie, jest pełny energii, je, pije... nie widze tez by cokolwiek go bolało. Mocz na początku był intensywnie czerwony, teraz jest blado zabarwiony krwią. napisz mi prosze co z Twoim szczurkiem, co weterynarz powiedział itd. Mocz jest coraz jaśniejszy więc nie wiem, czy biec do weta, czy poczekac jeszcze troszkegosia555991 pisze:Nie dostawały nic co mogło zabarwić , przez ostatnie 3-4 dni jadły tylko swoją karme i nic takiego się jeszcze nogdy nie zdarzyło , drugiemu szczurkowi nic nie jest , obawiam się że to może być problem z nerkami
 Lafayet[*]<3 Whesley[*]<3 Proplem[*]<3
 Lafayet[*]<3 Whesley[*]<3 Proplem[*]<3 Weterynarz na razie postawił 3 hipotezy:
   Weterynarz na razie postawił 3 hipotezy: 
 Lafayet[*]<3 Whesley[*]<3 Proplem[*]<3 Lafayet[*]<3 Whesley[*]<3 Proplem[*]<3
 Lafayet[*]<3 Whesley[*]<3 Proplem[*]<3 jeszcze rodzina zamiast mnie wspierać mówi "a mówiłem/mówiłam, że ze szczurami będą same problemy!" Czekam na poniedziałek jak na dzień sądu
  jeszcze rodzina zamiast mnie wspierać mówi "a mówiłem/mówiłam, że ze szczurami będą same problemy!" Czekam na poniedziałek jak na dzień sądu 
 Lafayet[*]<3 Whesley[*]<3 Proplem[*]<3 Z każdym zwierzaczkiem moga być problemy. Podobno takie małe szczurki rzadziej mają guzy, a on przeciez nie ma jeszcze pół roku.
 Z każdym zwierzaczkiem moga być problemy. Podobno takie małe szczurki rzadziej mają guzy, a on przeciez nie ma jeszcze pół roku. na razie czuje się bardzo dobrze, więc jest nadal ze mną w domku, i chce by był jak najdłużej <3
  na razie czuje się bardzo dobrze, więc jest nadal ze mną w domku, i chce by był jak najdłużej <3 Lafayet[*]<3 Whesley[*]<3 Proplem[*]<3
 Lafayet[*]<3 Whesley[*]<3 Proplem[*]<3 Pamiętaj, żeby skrócić mu cierpienie, jeśli nie będzie się już dobrze czuł. Trzymaj się i rozpieszczaj malucha
 Pamiętaj, żeby skrócić mu cierpienie, jeśli nie będzie się już dobrze czuł. Trzymaj się i rozpieszczaj malucha