Wygłaszcz od ciotki Megi

Moderator: Junior Moderator

Pulsują oczkami w podziękowaniu
 Pulsują oczkami w podziękowaniu   
  . Zawsze mówię, że to już ostatni raz i więcej nie wezmę żadnego samca, ale nie wiem co by się stało z Vincentem, gdybyśmy go nie wzięli. Jego właścicielka mieszka w Łodzi tylko w roku akademickim, pozostały czas Vincent spędza u różnych jej znajomych
 . Zawsze mówię, że to już ostatni raz i więcej nie wezmę żadnego samca, ale nie wiem co by się stało z Vincentem, gdybyśmy go nie wzięli. Jego właścicielka mieszka w Łodzi tylko w roku akademickim, pozostały czas Vincent spędza u różnych jej znajomych  .
. chyba bym skonfiskowała szczura normalnie
 chyba bym skonfiskowała szczura normalnie  Sama chce do weta, więc zwierzak niech czeka nie wiadomo na co i pozaraża szczury ludzi, którzy jej pomagają :/ No masakra... nie rozumiem ludzi
 Sama chce do weta, więc zwierzak niech czeka nie wiadomo na co i pozaraża szczury ludzi, którzy jej pomagają :/ No masakra... nie rozumiem ludzi 

) moich dziewczyn nie są zagrożone, jedynie ja tracę na tym układzie... Przez całe życie się tyle nie nasprzątałam
 ) moich dziewczyn nie są zagrożone, jedynie ja tracę na tym układzie... Przez całe życie się tyle nie nasprzątałam  ...
 ...
 . Jak tak dalej pójdzie, to skończą w gołej kuwecie.
. Jak tak dalej pójdzie, to skończą w gołej kuwecie.
 .
. Skoro to Norka...
 Skoro to Norka...
Może tak jest... Nie wiem co było przyczyną, ale mam nadzieję, że im przejdzie, bo nie mam pomysłu czym mogłabym je zająć w nocy... Tak czy siak stara niezastąpiona Norka wróciła do łask.Megi_82 pisze:Hm... wiesz co, u mnie wyposażenie cierpi, jak jest jakaś stresowa sytuacja w domu - tak normalnie tez nie gryzą. Ale obcy szczur w domu, albo krótsze niż zwykle wybiegi, albo nerwy wokół Kluski, jak się połamała - i kosze idą w drzazgi, i zaczepy od hamaków. Może to z tęsknoty za pięknie pachnącym samcolem?Skoro to Norka...
 .
. 
  Jak zresztą większość zdjęć u Was w temacie! Że też wcześniej na niego nie wpadłam...
 Jak zresztą większość zdjęć u Was w temacie! Że też wcześniej na niego nie wpadłam... 

A gdzie miziata chmureczka?
 A gdzie miziata chmureczka? 

Ja czekam na więcej i więcej i więcej..
 Ja czekam na więcej i więcej i więcej..  
 (W Wigilię wypuściłam dziewczyny wcześniej, nie miałam niestety okazji pogadać z nimi o północy, mam za to sesję zdjęciową)
 (W Wigilię wypuściłam dziewczyny wcześniej, nie miałam niestety okazji pogadać z nimi o północy, mam za to sesję zdjęciową)