Moje nygusy nie chcą tego jeść, bo za bananami nie przepadają
Moderator: Junior Moderator

Ale tylko pierwszych kilka kęsów, bo później roznoszą po całej klatce..
 Ale tylko pierwszych kilka kęsów, bo później roznoszą po całej klatce..  

do tej pory nie moge sie pozbierac.
 do tej pory nie moge sie pozbierac. 
 nie będę Cię pocieszać tekstami, że teraz mu lepiej,bo sama wiem, że to w takich sytuacjach niewiele daje. Niestety zwierzęta żyją za krótko. Teraz możesz być tylko dumna, że o niego dobrze dbałaś i dałaś mu dobre życie. I zawsze pozostają wspomnienia.... Teraz będą wyciskać łzy, ale w przyszłości są naprawdę wspaniałe.
 nie będę Cię pocieszać tekstami, że teraz mu lepiej,bo sama wiem, że to w takich sytuacjach niewiele daje. Niestety zwierzęta żyją za krótko. Teraz możesz być tylko dumna, że o niego dobrze dbałaś i dałaś mu dobre życie. I zawsze pozostają wspomnienia.... Teraz będą wyciskać łzy, ale w przyszłości są naprawdę wspaniałe. 

chlopcy przez 3 tygodnie przejechali lacznie 2 056 km:)
 chlopcy przez 3 tygodnie przejechali lacznie 2 056 km:) u moich rodzicow chlopcy sie troszke bali zapachu nowych zwierzakow, ale bylo ok
 u moich rodzicow chlopcy sie troszke bali zapachu nowych zwierzakow, ale bylo ok 

Nygusy z nich... Mam nadzieję, że więcej szkód ogony nie narobią i że nowe mieszkanko da nowe możliwości wybiegania dzieciaków
 Nygusy z nich... Mam nadzieję, że więcej szkód ogony nie narobią i że nowe mieszkanko da nowe możliwości wybiegania dzieciaków  

Paskudne baby... Przecież jabłuszka takie zdrowe
 Paskudne baby... Przecież jabłuszka takie zdrowe