Wrocław - przygarnę dorosłego samca
Moderator: Junior Moderator
Wrocław - przygarnę dorosłego samca
Historia smutna, chociaż wszystkim znana - po śmierci kumpli, Krawat został sam.
Ma około roku, brakuje mu jednego pazurka i chyba piątej klepki. Ma charakterek dominujący, ale nie jest agresywny. Do ludzi podchodzi nieufnie, ale swoje szczurze stado bardzo kochał. Uwielbia zwiedzać, rujnować wszystko co kartonowe, a popołudnia spędzać bujając się w hamaku. Może znajdzie pokrewną duszę?
Nie chcę adoptować mu maluchów, bo moja przygoda ze szczurami nie może się ciągnąć o wiele dłużej. Dlatego szukamy spokojnego Pana, który mógłby być nowym towarzyszem Karwata i wzajemnie.
Gwarantuję dużą klatkę, codzienne wybiegi, zróżnicowaną dietę, pełną opiekę weterynaryjną i mnóstwo miłości. Szczurki zasadniczo mieszkałyby we Wrocławiu, z wyjątkiem wakacji, które spędzają w Toruniu.
Ma około roku, brakuje mu jednego pazurka i chyba piątej klepki. Ma charakterek dominujący, ale nie jest agresywny. Do ludzi podchodzi nieufnie, ale swoje szczurze stado bardzo kochał. Uwielbia zwiedzać, rujnować wszystko co kartonowe, a popołudnia spędzać bujając się w hamaku. Może znajdzie pokrewną duszę?
Nie chcę adoptować mu maluchów, bo moja przygoda ze szczurami nie może się ciągnąć o wiele dłużej. Dlatego szukamy spokojnego Pana, który mógłby być nowym towarzyszem Karwata i wzajemnie.
Gwarantuję dużą klatkę, codzienne wybiegi, zróżnicowaną dietę, pełną opiekę weterynaryjną i mnóstwo miłości. Szczurki zasadniczo mieszkałyby we Wrocławiu, z wyjątkiem wakacji, które spędzają w Toruniu.
Re: Wrocław - przygarnę dorosłego samca
w ♥ mam Zuzię Uszka Tosię Bilkusia Lusię Fredzię Pusię Tusię Mali Alaskę Doriana i Rubi.
Chętnie bym mu pomogła, ale Kostek już znalazł nowy dom.
Udało się! Chcemy się połączyć z tym panem: http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=43035
Pozostaje tylko problem transportu Kraków ->Wrocław
Pozostaje tylko problem transportu Kraków ->Wrocław
Może łatwiej by było załatwić transport Opole-Wrocław, niestety będę musiał oddać moich podopiecznych z powodu mojej choroby, niestety szczurki pogarszają tylko sprawę ;c Do oddania jest na pewno 3 około rocznych samców, więc wiekiem byliby idealni dla Twojego Krawata, jeden z nich to wieeeelki kapturek (Edi), drugi albinosek a trzeci oceniany przez weta jak husky (ale mam pewne wątpliwości co do rasy tego ogonka)
Ze mną: Dwalin (od 08.08.2013) Fili (od 03.10.2013) Nori (od 16.10.2013) Ori (od 20.10.2013)
Za TM: Kili, Dori, Balin
Za TM: Kili, Dori, Balin
A jednak szukam dalej, właściciel DT się nie odzywa.
A Krawat ciągle sam.
A Krawat ciągle sam.
http://tablica.pl/oferta/oddam-dwa-szcz ... e53d7f547a
może dwóch panów?
może dwóch panów?
w ♥ mam Zuzię Uszka Tosię Bilkusia Lusię Fredzię Pusię Tusię Mali Alaskę Doriana i Rubi.
- SweatNothing
czy aktulane??:) moge zaoferowac ze swojego stadka doroslego samca 9 miesiecznego badz starszego zdrowe i nie gryza doskonale dogaduja sie w stadzie. klory 9 miesieczne to hysky beige, kaptur i albinos ( o ile mnie wzrok nie myli ) a starszego husky (moze miec okolo 14 miesiecy jak nie wiecej ale nie wiecej jak 16 husky beige porsze o kontakt na meila alicjaszypura@wp.pl lub pod numerem GG 45131923.P.S. 23 bede we Wroclawiu
Dzięki wszystkim za propozycję. Walczę.
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to za dwa dni będzie z nami nowy kumpel
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to za dwa dni będzie z nami nowy kumpel
do gdyby nadal byl sam sluze pomoca tz tym ze bede dopiero 2-3 marca ...