Chłopaki wcinają gerberka. Na razie nie widzę poprawy u Koksa, za chwile dostanie znowu metacam...W sumie to 2 dzien, nie wiem czy za pierwszym coś łyknął, bo ten dozownik od metacamu coś mi nie pasi i dzisiaj podam ze zwykłej strzykawki.
Moderator: Junior Moderator

Dyskopatia, niedowład tylnych łapek przez to, strasznie go wykończyły i teraz podajemy co 2 dzień dexazon, już do końca jego dni...Chciałam zeskanować fotkę RTG, ale hm nie wyszło.
 Dyskopatia, niedowład tylnych łapek przez to, strasznie go wykończyły i teraz podajemy co 2 dzień dexazon, już do końca jego dni...Chciałam zeskanować fotkę RTG, ale hm nie wyszło. 

jest żywym srebrem. A w sumie węglem, bo czorny. Zdrowy, DUŻY szczurek.
 jest żywym srebrem. A w sumie węglem, bo czorny. Zdrowy, DUŻY szczurek.  Na drugim planie mrużący oczka Koksu, ciemno było, musiałam użyć lampy.
 Na drugim planie mrużący oczka Koksu, ciemno było, musiałam użyć lampy. 
 Siada jak prawdziwy książę.
 Siada jak prawdziwy książę.  A te zakochane szczurze oczka mówią same za siebie
 A te zakochane szczurze oczka mówią same za siebie 

Trzyma się świetnie, taki żywy szczur.
 Trzyma się świetnie, taki żywy szczur.  

Po operacji nie ma śladu, uwielbia swoich kolegów, śpią razem w sputniku, jego ulubionym miejscu.
 Po operacji nie ma śladu, uwielbia swoich kolegów, śpią razem w sputniku, jego ulubionym miejscu.  

Wymiziaj
  Wymiziaj  

6 w wolierze i Mkbewe agresor w casicie.
 6 w wolierze i Mkbewe agresor w casicie. Szkoda, że Mkbewe nie lubi szczurzych kompanów, ale co zrobisz, jak już jest dorosły szczur... Nie mogę się doczekać kiedy poznam chłopaków, mam nadzieję, że będę miała okazje. Wymiziaj młodziaków i agresora Mkbewe.
 Szkoda, że Mkbewe nie lubi szczurzych kompanów, ale co zrobisz, jak już jest dorosły szczur... Nie mogę się doczekać kiedy poznam chłopaków, mam nadzieję, że będę miała okazje. Wymiziaj młodziaków i agresora Mkbewe. 

Podziwiam Cię za tak dobre serce i piękne szczurki (które zapewne wycałuję i zamęczę
 Podziwiam Cię za tak dobre serce i piękne szczurki (które zapewne wycałuję i zamęczę  )
)