Więcej informacji nie podam. To będzie niespodzianka chociaż kto mnie na fejsie zna ten praktycznie wszystko wie

Tymczasem idę wypuścić Franka i Chrupka na wybieg, bo mi zaraz pręty z klatki polecą..

Moderator: Junior Moderator

Gratulacje, czekam na wieści
 Gratulacje, czekam na wieści 
 Dawaj zdjęcia drugiego chłopaka, albo pierwszego też
  Dawaj zdjęcia drugiego chłopaka, albo pierwszego też   

Ale mam nadzieję, że tym razem wszystko przebiegnie prawidłowo. Proszę o trzymanie kciuków
  Ale mam nadzieję, że tym razem wszystko przebiegnie prawidłowo. Proszę o trzymanie kciuków  

Już przyszłościowo kciukam za polubienie się szczurków
  Już przyszłościowo kciukam za polubienie się szczurków  

To na razie tyle z dobrych wiadomości...
 To na razie tyle z dobrych wiadomości...

Zgadzam się! Nad nimi się każdy rozczula, te chłopaczki coś w sobie mająhavoria pisze:Oni są absolutnie piękni.
Ja też niedługo się będę doszczurzać, ale w moim przypadku obie dziewuchy to będą raczej standard, standard.

Helenka na pewno się ucieszy z nowych koleżanek.
 Helenka na pewno się ucieszy z nowych koleżanek. I niech mi je w ogóle przywiezie, bo z tego, co zauważyłam to tam u niej już wszyscy się po zakochiwali w tych łysych dupkachLexiepl pisze:Łysinka taka pięknaaaaa ;3 Magdonald tylko ich tam nie zamiziaj na śmierć
 Jeszcze mi ktoś ukradnie..
 Jeszcze mi ktoś ukradnie..   

Łatwiej jest się rozstać jak wiadomo, że trafią do cudownych domów
 Łatwiej jest się rozstać jak wiadomo, że trafią do cudownych domów   

Nie oddałabym i wcale się z tym nie kryję
 Nie oddałabym i wcale się z tym nie kryję  Już i tak ciężko było mi oddać opiekunce dziewczyny, które były u mnie na wczasach...
 Już i tak ciężko było mi oddać opiekunce dziewczyny, które były u mnie na wczasach...

O tyle dobrze, że to samce, a Mag ma samiczki
 O tyle dobrze, że to samce, a Mag ma samiczki  To ją na pewno powstrzymuje
 To ją na pewno powstrzymuje   
  Chrupek i Franek trochę odetchną od tych ciągłych zdjęć  jak się zajmę nowymi
  Chrupek i Franek trochę odetchną od tych ciągłych zdjęć  jak się zajmę nowymi