[Katowice, śląsk] Przygarnę 2 młode szczurki.

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

milek

[Katowice, śląsk] Przygarnę 2 młode szczurki.

Post autor: milek »

Przygarnę 2 młodziutkie, 1-4 miesięczne szczurki. Dziewczynkę i chłopca, każdy do towarzysza tej samej płci. Najlepiej z okolic Katowic. mail: krystalmef@wp.pl lub pisać PW.
milek

Re: [Katowice, śląsk] Przygarnę 2 młode szczurki.

Serio nikt nic nie ma? :'( Szukam wszędzie, na 2 forach, fp, 3 innych stronach i nic. Albo komuś nie pasuje dojazd albo są to szczury sprzedawane na karmę (a nie chcę tego wspierac). Jeśli ktoś ma szczurka/szczurzycę albo najlepiej jedno i drugie, to piszcie mi, proszę. Ja postaram się załatwić transport. Nie chcę, żeby szczurki dłużej siedziały same.
milek

Wciąż czekam, nigdzie nic nie ma. Jestem na skraju pójścia do zoologa. Ludzie, zlitujcie się, naprawdę nikt nic? :'( Załatwię transport, jeśli nie z tych okolic ktoś ma.
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

A w jakim wieku są Twoje obecne szczurki? Jeśli powyżej 3 miesięcy, to może wykastruj samca lub samicę, żeby mogły mieszkać razem?

Dwa stadka są dość kłopotliwe, wybiegi muszą się odbywać na zmianę, szczury nie mogą się spotkać nawet na sekundę, żeby nie doszło do zapłodnienia. Dojrzałe płciowo szczury denerwują się, kiedy czują zapach płci przeciwnej, a nie mogą się do niej dostać. Bywa, że przegryzają w tym celu plastikową kuwetę klatki.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”