[Szczecin] Przyjmę dwa szczurki
Moderator: Junior Moderator
[Szczecin] Przyjmę dwa szczurki
Jak w temacie. Najlepiej żeby to było rodzeństwo. Bez większej różnicy czy to będą dwie samiczki czy samce. Jestem w trakcie kupowania klatki, no ale wolę szukać
- Wilczek777
Re: [Szczecin] Przyjmę dwa szczurki
Poszukaj na forum tu i na allo. Na faceboku jest Szczurze adopcje. Można też poszukać na tablicy - często ktoś pozbywa się ogonków w ten sposób. W Szczecinie nie wiele jest "okazji" na ogonka dlatego szukaj po całej Polsce i ściągaj szczurka forumowym transportem albo przez blablacar. Jestem ze Szczecina i mam ogonki z różnych części Polski i z Czech. Powodzenia.
Własnie widzę, że strasznie jest pod tym względem. Na ten moment także szukam klatki, więc można powiedzieć, że robię to jednocześnie. No ale dzięki, chociaż obawiam się, że nie będzie zbyt wiele chętnych na transport...
- Wilczek777
Gdybym tak myślała nie miałabym ogonków z Pragi Najpierw znajdź ogonki do adopcji a potem ogłaszaj się, że szukasz takiego transportu (na facebooku jest chyba grupa też zajmująca się organizowaniem transportów) i sprawdzaj kto gdzie aktualnie jedzie. No i oczywiście blablacar na którym jest multum ogłoszeń i da się znaleźć osobę pro zwierzęcą.
posiadam ogonki kilkunastomiesieczne ktore mozna rzec ze sa rodzenstwem mieszkaja razem nie gryza, nie uciekaja:) moge pogadac z partnerem i najpewniej dowiezc;) tylko to kwestia kilku tyodni dwoch moze trzech z gory informuje ze nie sa to ogonki z jakiegos celowego rozmnozenia . sa u mnie dosc dlugo( jestem taka dobra mama dla szczurow) ogonki pochodza z mojego stada ktore musze niesttey pomniejszyc
ewentulanie blabacar ( jesli moj partner sie nie zgodzi bo w koncu jestem zza poznania) wtedy sluze pomoca
Podbijam I proszę o przeniesienie tematu do przyjmę/kupię. Dopiero się zorientowałam, że weszłam w zły
witam
ja za 3-4 tygodnie będę miała szczurki na wydaniu
ja za 3-4 tygodnie będę miała szczurki na wydaniu