[Łódź] PILNIE potrzebne DS/DT !!

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

sabina77

[Łódź] PILNIE potrzebne DS/DT !!

Post autor: sabina77 »

Witam!
Jestem z Łodzi i pracuję w sklepie zoologicznym. Ostatnio ktoś przyniósł rodzinkę szczurków bo wyjeżdżał. Mama już znalazła dom ale problem jest z tatą, jest oswojony ale myślę że ma około roku i nikt go nie chce. Kilka dni temu kolega, który nie wiedział że to szczurki z hodowli domowej prawie sprzedał go dla węża, w ostatniej chwili uratowałam go już przy kasie. Nie mam sumienia pozwolić na takie traktowanie tych zwierząt (ani żadnych innych). Sama nie mogę go przygarnąć bo mam już samiczkę. Proszę pomóżcie znaleźć mu dobry dom ! ( mój tel. 518 958 718)

Pozdrawiam
sabina
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Re: Pomocy ! przygarnijcie szczurka.

Post autor: noovaa »

Sabino, dobrze by było jakbyś umieściła tu jego fotki i napisała coś o charakterze.
Moderacjo, warto zmienić tytuł, [Łódź] Pilnie potrzebne DS/DT.
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
sciurus vulgaris

Re: Pomocy ! przygarnijcie szczurka.

Post autor: sciurus vulgaris »

W razie czego jak zwykle oferuję transport do Wwy lub w okolice Częstochowy. Jeżeli ktoś z Łodzi poratowałby klatką ( bo u mnie chorobówka teraz służy za pokastracyjny kurort rekonwalescencyjny) to mogę również wziąć na DT.
sabina77

Re: [Łódź] PILNIE potrzebne DS/DT !!

Witam,
Pierwszy raz u Was jestem i Nie wiem co to jest DT ale klatkami służę. Nie są nowe i nie na całe życie szczurka ale na przechowanie (mam dwie).
Awatar użytkownika
5zczurzyca

Post autor: 5zczurzyca »

DT = Dom Tymczasowy
DS = Dom Stały
:)
[*]Seiya~30 dni-uMorusany~8 mies.-Ariel~21 mies.-Ubrudzony~30 mies.-Wymalowany-Farbowany
*Rexona *Perwoll - Szczęście ma szczurzy ogon<:3))~
Eve pisze:czułe serce nie jest powodem do wstydu
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Post autor: noovaa »

sabina, DT to Dom Tymczasowy, osoba która zaopiekuje się szczurkiem i da mu bezpieczne i dobre schronienie do czasu znalezienia domu stałego. Na pewno lepiej dać tego szczurka do domu tymczasowego niż żeby miał siedzieć tam gdzie siedzi. Nie jest tam w pełni bezpieczny jak widać :/
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
sciurus vulgaris

sabina77 pisze:Witam,
Pierwszy raz u Was jestem i Nie wiem co to jest DT ale klatkami służę. Nie są nowe i nie na całe życie szczurka ale na przechowanie (mam dwie).
Sabino, w takim razie mogę go wziąć na DT i spokojnie będziemy już szukać domku, bez stresu o jakąś wężową paszczę. ;)
sabina77

Sabino, w takim razie mogę go wziąć na DT i spokojnie będziemy już szukać domku, bez stresu o jakąś wężową paszczę. ;)

Witam,
Z nieba chyba mi spadasz bo spędzało mi to sen z powiek. Napisz tylko z jakiego miasta jesteś i jak się dogadamy co do dnia.
Ja pracuję 11-stkami wg grafiku, a kiedy Ty dysponujesz czasem ?

Pozdrawiam
sabina
Awatar użytkownika
sciurus vulgaris

Jestem z Łodzi, dlatego tym bardziej nie będzie problemu :) Co do godzin mogę się dostosować, o ile będzie wiadomo przynajmniej dobę wcześniej. Najlepiej szczegóły dogadajmy w prywatnych wiadomościach, żeby tu nie spamować. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”