Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
stefan- dla przyjaciół stefek. Czarny kaptur urodzony w połowie lutego. Alfa mojego malego stada. I prawdziwy smakosz wszelkiego rodzaju okablowania. Zapatrzony jak w obrazek w mojego narzeczonego biega za nim jak pies tylko po to by na niego patrzeć. Pewnie to z miłości obojga do elektryki
lecterek- imię przejęte o nazwiska głównego bohatera milczenia owiec. Trudno uwierzyć że to brat stefana. Różnią się wszystkim. Cały wolny czas spędza wutlony we mnie:) moje oczko w głowie:)
czekamy na jeszcze jednego pana:) ale o nim później:)
Stefan- czarny kaptur. Ur 23 luty 2014
Lecterek-bezowy husky:) ur. 23 luty 2014.
Plus jeden w drodze:)
Fifi- husky z końcówki kwietnia:)
Śliczni chłopcy Lecterek to mi bardziej albinoska przypomina, a Toffi jest jak.... toffi Chyba, że to kwestia zdjęcia. Czekamy na wiadomości o nowym lokatorze, przyszłym łączeniu. No i więcej zdjęć
Mizianko dla chłopaków
Myślę że to kwestia oświetlenia bo lekterek jest bardziej 'toffikowy' a może też kwestia niezbyt dobrego aparatu w telefonie ale chciałam pokazać chłopców:). Prawdę mówiąc nałogowo pochłaniam tematy o łączeniu i bardzo się nim denerwuje moje pierwsze:)
Eris90 pisze:Dziękuję:) w weekend zrobię im sesję to będą nowe zdjęcia:) a w poniedziałek dołączy do nas nowy towarzysz i chętnie się pochwale nabytkiem:)
Oo tak? To super!! W jakim wieku? I jakie umaszczenie?:D Pewnie już się nie możesz doczekać:D W takim razie czekam na zdjęcia!!!
oto on szczur moich marzeń:) mój narzeczony nadal mu dumne imię Fifi ma 6 tygodni. U mnie znalazł się w wyniku adopcji. Narazie łączenie jeszcze przed nami dziś zabieram go do weterynarza żeby sprawdził co tam:) nie chce swoich chłopaków jakimś dziadostwem poczęstować
Tak się balam łączenia,a okazało się że niepotrzebnie. Po wizycie u weterynarza gdzie okazało się że wszystko jest w porządku postanowiłam przystąpić do łączenia.Wyścieliłam ręcznikami wannę, bo to chyba jedyne miejsce gdzie moi chlopcy jeszcze się nie panoszylinajpierw wrzuciłam lekterka bo jest dużo spokojniejszy niż stefek. Dopiero teraz zauważyłam jaką jest różnica rozmiarów między chłopakami. I trochę to mnie przestraszyło że moje wielkoszczury zrobią mu krzywdę. Ale o dziwo chlopcy się dogadali.BYŁO kilka kotlowanek ale bez rozlewu krwi. No i przyszedł czas na stefka. No i o dziwo stefek zachowywał się również bardzo grzecznie kotlowanka piski i... Stefek leży na plecach. Raz drugi trzech.... Czyżby czekała go detronizacja? Ale wyglądało to naprawdę uroczo:) . A teraz chłopaki biegają po klatce:) całą 3:) postaram się jeszcze dziś wrzucić zdjęcia z wybiegu:)