Jakieś półtora miesiąca temu kupiłam sobie szczura W Zoologu (Tak wiem popełniłam Wieeeeeeeeelki błąd). Po kilku tygoniach z jednego szczurka - zrobiło się 13. Mam 10-11 młodych do oddania. 3 są całe białe z czerwonymi oczami reszta normalne w ciapki. Szukam już dla nich domu, bo moja mama powiedziała, że jak nie znajdę dla nich domu odda je znajomemu, który chętnie kupi je na karmę dla węża.
Maleństwa szukają domu!
Moderator: Junior Moderator
Maleństwa szukają domu!
Dzień Dobry!
Jakieś półtora miesiąca temu kupiłam sobie szczura W Zoologu (Tak wiem popełniłam Wieeeeeeeeelki błąd). Po kilku tygoniach z jednego szczurka - zrobiło się 13. Mam 10-11 młodych do oddania. 3 są całe białe z czerwonymi oczami reszta normalne w ciapki. Szukam już dla nich domu, bo moja mama powiedziała, że jak nie znajdę dla nich domu odda je znajomemu, który chętnie kupi je na karmę dla węża.
. Dokładną płeć rozróżnię za jakiś tydzień, ale już szukam dla maleństw domu (oddam za jekieś półtora tyg!
)
. MIeszkam na Śląsku dokładniej Ornontowice - 30 min od katowic. Cena jednego maleństwa to 10 zł
Mam nadzieję, żę ktoś zabierze jakiegoś do siebie
.
Re: Maleństwa szukają domu!
Przykro mi, ale nic z tego.Electra pisze:. Cena jednego maleństwa to 10 zł.
Zgodnie z regulaminem forum nie sprzedajemy tutaj zwierząt, chyba, że pochodzą z zarejestrowanych oficjalnych hodowli. Jeśli zdecydujesz się małe oddać, ogłoszenie może na forum zostać. Inaczej zostanie ono usunięte.
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!