Witam
10 miesięcy w roku mogę zaoferować hotelik dla szczurków, świnek morskich, królików, myszek i chomików.
Niestety, te dwa miesiące, w których nie mogę się oferować, to oczywiście wakacje. Sama mam wtedy problem. Możliwe, że za rok to się zmieni.
Liczba zwierzaków - dowolna, ale proszę o konsultacje
Zapewniam: Co najmniej wybieg raz dziennie na 1 godzinę, pod moim czujnym okiem. Zazwyczaj gdy wypuszczam moje szczurille, to nie robię nic ciekawego, więc obserwuję każdy ich ruch xD. Często szczurki jednak biegają 3 razy dziennie, ale wieczorny wybieg jest najdłuższy. Oczywiście karmienie, wymiana wody i te inne podstawowe rzeczy. Dodatkowe opcje po konsultacji z właścicielem, czyli np, jakieś baseniki(moje np. Kochają <#) itp.
Od razu napiszę, by nie było nieporozumień, że mam PSA. Na szczęście mój pies, nie gapi się już całymi dniami w klatkę, tylko czasami podejdzie, popatrzy, zaśpiewa im serenadę i sobie pójdzie. Wypuszczam szczurki z zamkniętymi drzwiami. Pies tylko niucha przez szparkę, jeżeli szczur zbliży się do drzwi. xD
W przypadku królików, też mogę wypuścić na pokój. Myszki, na łóżku, lub biurku

. Świnki morskie, też łóżko, chomiki, po pokoju w kuli, jeżeli właściciel posiada, lub na ogrodzonej przestrzeni.
Odpowiem na pytania. By umówić się na miejsce ''w hotelu'' zapraszam na PW, lub GG
Kolo i Chilli. - Od dnia 13.03.1014
Chilli (*)
Kakauko i Satynek - Od dnia 27.04.2016