Mała Kawowa Apokalipsa
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Mokka, Frappe i Neska - Mała Apokalipsa
Ale Neska wielka! Wielgachna panienka 

Uroslo sie babeczce
....
Slicznie sa wszystkie, a remont- istne chamstwo tyle mam Ci to powiedzenia

Slicznie sa wszystkie, a remont- istne chamstwo tyle mam Ci to powiedzenia

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Zaraz idę paskudy wypuścić, to je wymiziam i wycałuję od Was 
Neska duża... czy ja wiem? Wciąż jest mniejsza niż pozostała dwójka. Ale urosła, to fakt
Telimenka, masz rację, chamstwo, nawet szczurów nie zapytaliśmy o zgodę, nie mówiąc już o konsultacjach w zakresie wystroju wnętrz
To dlatego chodziły potem takie nabzdyczone...

Neska duża... czy ja wiem? Wciąż jest mniejsza niż pozostała dwójka. Ale urosła, to fakt

Telimenka, masz rację, chamstwo, nawet szczurów nie zapytaliśmy o zgodę, nie mówiąc już o konsultacjach w zakresie wystroju wnętrz

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Nue jakie śliczne! wszystkie, wszystkie!
rozpieszczone baby;)
rozpieszczone baby;)
i co z tego?
Nue, dziewczyny jak zawsze piękne...! Ale ja najbardziej kocham Frappusia
.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/649 ... e3e53.html tak. Dla prawdziwej damy, dobór torebki, to poważna sprawa. Kolorystycznie musi pasować; no i pasuje!
Śliczna jest apokalipsa w takim wydaniu
Śliczna jest apokalipsa w takim wydaniu

elusia - dzięki 
Babli - do Frapciusia i ja mam sentyment
Ciągle jeszcze pamiętam, że strach ją było brać na ręce, żeby jej czegoś nie połamać, taka była chuda. I niemożliwie wystraszona. A dziś to taka pogodna, ufna kulka.
odmienna - a torebka jest moja
Mocce pasuje, owszem. Najbardziej do koszmarnie brudnego ogona, ma dokładnie ten sam odcień 

Babli - do Frapciusia i ja mam sentyment

odmienna - a torebka jest moja

Nue , a ciekawe jak ty wyglądałabyś , ciągle zajęta pracami rozbiórkowymi ?!
Łatwo coś zarzucać biednemu zapracowanemu szczurkowi ...
Jak będę się przymierzać do wymiany pionu w łazience , przydałaby mi się do wstępnych robót
Wymiziać cały tercet ode mnie proszę .

Jak będę się przymierzać do wymiany pionu w łazience , przydałaby mi się do wstępnych robót

Wymiziać cały tercet ode mnie proszę .

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Unipaks, to możliwe, Mokka ma zawsze tyle spraw do załatwienia na wybiegu, że na głupie mycie już nie starcza czasuNue , a ciekawe jak ty wyglądałabyś , ciągle zajęta pracami rozbiórkowymi ?!Łatwo coś zarzucać biednemu zapracowanemu szczurkowi ...

Chyba muszę kupić babom inny żwirek... Przedtem używałam Cat's Dreams, ale odkąd mają większą klatkę, zaczęło wychodzić trochę drogo, więc kupiłam taki 'no name' lokalnego producenta, 10 l za 13 zł. Pierwsze i drugie opakowanie było ok, natomiast żwirek z opakowania nr 3 zaraz po wyłożeniu do kuwety było bardzo mocno czuć... Sidoluxem do nabłyszczania podłóg z PCV :/ I to do tego stopnia, że wyciskało łzy z oczu. Mokka i Pomyluna jeszcze przez dwa dni po sprzątaniu klatki lekko porfirynkowały z nosa, a ja, jak ta cichociemna, zastanawiałam się, dlaczego! Cholera wie, z czego ten żwirek jest zrobiony... w każdym razie wracamy do Cat's Dream, albo im Chipsi Mais kupię, bo też jest po 10 l pakowana. A Pinia niestety w naszym zoologu nie ma

Ostatnio biegać się paskudom nie chce, tylko Neska rozładowuje energię na wszystkie możliwe sposoby. Wczoraj wylazła po rurze aż na kuchenną szafkę, niemal pod sufit, i, bardzo dumna z siebie, z lekkim poczuciem wyższości (co w danej sytuacji jest poniekąd zrozumiałe) obserwowała z góry miotające się po podłodze starsze koleżanki. Niestety, ten stan zadowolenia z siebie szybko minął, kiedy Neska zorientowała się, że nie ma pomysłu, jak zejść na dół

chodzisz do zoologicznego gdzie?:>
nue, idziesz na spotkanie slazakow?:> jest taki temat w pogaduchach
nue, idziesz na spotkanie slazakow?:> jest taki temat w pogaduchach
i co z tego?
Elusia, w Chorzowie niedaleko urzędu miasta, bo jestem tam codziennie przejazdem z pracy. Sklep jest nawet przyzwoicie zaopatrzony. W Siemianowicach mam do zoologa jakoś za daleko
Odpisałam w pogaduchach

Odpisałam w pogaduchach

a. ja w Chorzowie to zielona jestem ^^ wiem gdzie rynek, wolności, i hardrock taki pub, choc bylam tam tylko raz ale tylko to kojarze .
hm myslalam, ze chodzisz tam do biedronki na głównym, bo ostatnio ktoś mi powiedzial ze tam jest i chcialam sie zapytac czy maja duzy wybor jedzenia ;d ale to sama sie kiedys przejade

i co z tego?
a. ja w Chorzowie to zielona jestem ^^ wiem gdzie rynek, wolności, i hardrock taki pub
elusia - jak idziesz w stronę hardrocka od rynku wzdłuż głównej ulicy, to masz skrzyżowanie, po prawej jest urząd miasta, a po lewej stronie skrzyżowania ten sklep właśnie. Mają dużo rzeczy z Herbal Pets i Emotion Beauty Vitakrafta na przykład. Ale raz pani podpadłam, bo przyszło dziecko po kołowrotek dla szczura i chciała mu wcisnąć taki za 50 zł, ale za mały, więc zwróciłam uwagę, że szczur w ogóle nie powinien biegać w kołowrotku. Dziecko spłoszyło się i uciekło, a pani miała w oczach dwa sztylety

Chce ktoś czarnego sierściucha płci żeńskiej? Wiek: 2,5 miesiąca. Znaki szczególne: szaleństwo w oczach i żmijowe przesmykiwanie się po podłodze. Uwaga: ma supergłupie pomysły!!! Otóż:
Jak co wieczór wzięłam szczurasy ze sobą do łazienki. Ja się kąpię, a one szaleją. Do wczoraj sądziłam, że łazienka jest dla nich zupełnie bezpieczna, ale kochana Nesia uświadomiła mi, że niekoniecznie... Mieszkamy w starej kamienicy, niektóre rozwiązania architektoniczne są zupełnie kosmiczne, na przykład takie, że rury łazienkowe biegną w takich małych otwartych szybach, które mają połączenie z innymi mieszkaniami niekoniecznie w tym samym pionie. U nas szyb z rurą jest elegancko obudowany dyktą. Okazało się jednak, że można do niego wejść od dołu, po rurkach od CO, które biegną od podłogi do sufitu. W życiu bym nie pomyślała, że coś takiego mogłoby przyjść do głowy moim babom, bo wspinając się po rurkach w górę trzeba w połowie wysokości ściany odbić w prawo i trochę się pogimnastykować. Mokka i Pomyluna nigdy nawet nie próbowały. Neska tak. Usłyszałam chrzęst sypiącego się z szybu gruzu i zdążyłam zobaczyć tylko ogon wystający spod dykty. Momentalnie wyskoczyłam z wanny i zaczęłam paskudę nawoływać czułym głosem, żeby wylazła. Oczywiście olała mnie z góry na dół. Spanikowana zawołałam TŻta, on się w życiu moich szczurów pojawia jakoś zdecydowanie rzadziej ode mnie i w związku z tym jest dla nich zawsze atrakcyjną i obleganą nowością

o !czytam sobie o takich szczurzych smakowitosciach i az mi sie kawy zachcialo
pozdrowienia dla panienek !

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
aaaa! az krew mi stężała, jak czytałam o nesce..
i co z tego?