Szczurze worki Arrisum (;

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
*Delilah*

Re: Szczurze worki Arrisum (;

Post autor: *Delilah* »

Arrisum, no zabiję Cię z tą klatką... Po co kusisz :)? :) (tym bardziej, ze przeciez w Tarnowie mogłabym odebrać ) Ahhh...
Ehhhhhhhhh..
Noo!!!!! (przywołuję się do porządku!!!!)
Koniec tematu ;)
polikwidowałam kable, zostało mało ale oni nigdy nie mieli jakichś zapędów do kabli ( dotychczas siedziały na biurku z laptopem i nawet go nie podskubnęły
Bardzo dobrze, bo jak to powiadaja "nie znacie dnia ani godziny". Ja też tak się kiedyś przedwczesnie ucieszyłam ;)

Fajne piesory i koty takoż. Demona :P mniami :)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Sznaucerki przepiękne! :-* Od kiedy jest u nas Homerek mam słabość do tej rasy. ;)
Ziewająca kicia też mnie urzekła! :D Wszystkie ziewające zwierzaki są rozkoszne. ;D
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
ol.

Post autor: ol. »

Piękne koty masz :-*
Pieski też, ale kiedy widzę koty to już tylko :-* :-* :-*

::)
Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

Post autor: arrisum »

dziękujemy za wszystkie Wasze komplementy ;) :-*

a teraz co u moich śmierdzieli:

siedzą za wzmacniaczem do mikrofonu, dałam im tam szmaty i co chwile sprawdzam, czy sie nie dobrały do jakiegoś kabla >.<
Goin' under - rats are in the cellar
goin' under - skin is turnin' yella

Obrazek
Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

pospamuje we własnym temacie ::) :D

podczas zaglądania pod szafe, napodkałam tam Forresta, więc zaczełam takstukać paznokciami o parkiet żeby przylazł, a ten zaczął zgrzytać :D i w tym momęcie się zorientowałam, że dźwięk paznokci stukających jest łudząco podobny do szczurzego zgrzytania ;D

Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Sliczne szczurzyska.. przystojne jak cholera:D
Cze mu wszystkie szczury mi sie wydaja bardziej czyste niz moje?No czemu?
A historia z wypuszczaniem ich w szkole.. masakra...
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

Telimenka pisze: Cze mu wszystkie szczury mi sie wydaja bardziej czyste niz moje?No czemu?
to tylko pozory :D Forrest uwielbia przesiadywac w kuwecie ::) a ogony to mają przebrudne... co tydzień/dwa urządzam wielkie czyszczenie ogonków moich smierdzieli ;D pomaga, wizualnie wyglądają lepiej ;D

Obrazek
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Szczuractwo fajowe, a wisiorki i kolczyki po prostu kapitalne :)
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
*Delilah*

to tylko pozory :D Forrest uwielbia przesiadywac w kuwecie ::) a ogony to mają przebrudne... co tydzień/dwa urządzam wielkie czyszczenie ogonków moich smierdzieli ;D pomaga, wizualnie wyglądają lepiej ;D
Czemu ja przez ten caly czas, jeszcze na to nie wpadlam,.... No czemu ?

<umarłam ze wstydu> 8)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Awatar użytkownika
pin3ska

Ja obowiazkowo kapie ogony co miesiąc lub dwa. Nie ma litości. One chca mnie zwyciezyć siuskami, to ja ich woda ;D Jak taki brudasek popływa sobie chwilke w ciepłej wodzie to cały brud z ogonka znika :P Probowałam kiedys ogony czyscić oliwka dla niemowlat, ale nie zdało to egzaminu...

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
pin3ska

Oczywiscie chodzi mi o to, ze kapię ogony (czyli całe szczury), a oliwką czyszcze ogony ( znaczy tylko szczurze ogonki) ;) . Absolutnie nie czysciłam całych szczurów oliwką :P

Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

haha ;D moje nie lubią wody, wbijają sie we mnie pazurkami, więc wole ich nie męczyć, myje tylko ogon - zwilżam waciki kosmetyczne i szoruje :D

Obrazek
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Boże jakie piękne masz te szczurasy! Zakochałam się w Forreście - ach, te jego oczęta ::) Ale, oczywiście, Hamlet również przepiekny :D

Co do kąpieli - najgorsze jest kiedy chłopy dostaną łupieżu i trzeba ich wykapać w całości, nie ma innej rady - jak się to to szarpie i drze! I oczywiście całe ręce podrapane ::)
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

Ja- kochana szczurza mamusia - posadziłam moim chłopaczką: trawę , zboża i mlecza (mniszka lekarskiego - żeby nie było :D)
a ta mała wesz - Forrest - wlazła do doniczki i mi rozkopała ziemie >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Obrazek
Awatar użytkownika
*Delilah*

haha ;D moje nie lubią wody, wbijają sie we mnie pazurkami, więc wole ich nie męczyć, myje tylko ogon - zwilżam waciki kosmetyczne i szoruje :D
Noo, pamietam w tamtym roku mialam taki zryw, ze kąpalam wiesniaki i oczywiscie wygladalam jakbym z buszu wrocila ( i nadziala sie na stado dzikusow )

Co do ogonow, usilowalam wyczyscic je kiedys plynem do higieny intymnej, .dziewczyny sie poobrazaly, a brud pozostal :P
No i bądz tu dobrym opiekunem!
Ja- kochana szczurza mamusia - posadziłam moim chłopaczką: trawę , zboża i mlecza (mniszka lekarskiego - żeby nie było :D)
a ta mała wesz - Forrest - wlazła do doniczki i mi rozkopała ziemie >:( >:( >:( >:( >:( >:(
No przeciez cala zabawa polega na wykopywaniu ;)!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”