Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Arrisum, no zabiję Cię z tą klatką... Po co kusisz ? (tym bardziej, ze przeciez w Tarnowie mogłabym odebrać ) Ahhh...
Ehhhhhhhhh..
Noo!!!!! (przywołuję się do porządku!!!!)
Koniec tematu
polikwidowałam kable, zostało mało ale oni nigdy nie mieli jakichś zapędów do kabli ( dotychczas siedziały na biurku z laptopem i nawet go nie podskubnęły
Bardzo dobrze, bo jak to powiadaja "nie znacie dnia ani godziny". Ja też tak się kiedyś przedwczesnie ucieszyłam
Fajne piesory i koty takoż. Demona mniami
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Sznaucerki przepiękne! Od kiedy jest u nas Homerek mam słabość do tej rasy.
Ziewająca kicia też mnie urzekła! Wszystkie ziewające zwierzaki są rozkoszne.
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
podczas zaglądania pod szafe, napodkałam tam Forresta, więc zaczełam takstukać paznokciami o parkiet żeby przylazł, a ten zaczął zgrzytać i w tym momęcie się zorientowałam, że dźwięk paznokci stukających jest łudząco podobny do szczurzego zgrzytania
Goin' under - rats are in the cellar
goin' under - skin is turnin' yella
Sliczne szczurzyska.. przystojne jak cholera:D
Cze mu wszystkie szczury mi sie wydaja bardziej czyste niz moje?No czemu?
A historia z wypuszczaniem ich w szkole.. masakra...
Telimenka pisze:
Cze mu wszystkie szczury mi sie wydaja bardziej czyste niz moje?No czemu?
to tylko pozory Forrest uwielbia przesiadywac w kuwecie a ogony to mają przebrudne... co tydzień/dwa urządzam wielkie czyszczenie ogonków moich smierdzieli pomaga, wizualnie wyglądają lepiej
to tylko pozory Forrest uwielbia przesiadywac w kuwecie a ogony to mają przebrudne... co tydzień/dwa urządzam wielkie czyszczenie ogonków moich smierdzieli pomaga, wizualnie wyglądają lepiej
Czemu ja przez ten caly czas, jeszcze na to nie wpadlam,.... No czemu ?
<umarłam ze wstydu>
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Ja obowiazkowo kapie ogony co miesiąc lub dwa. Nie ma litości. One chca mnie zwyciezyć siuskami, to ja ich woda Jak taki brudasek popływa sobie chwilke w ciepłej wodzie to cały brud z ogonka znika Probowałam kiedys ogony czyscić oliwka dla niemowlat, ale nie zdało to egzaminu...
Oczywiscie chodzi mi o to, ze kapię ogony (czyli całe szczury), a oliwką czyszcze ogony ( znaczy tylko szczurze ogonki) . Absolutnie nie czysciłam całych szczurów oliwką
Boże jakie piękne masz te szczurasy! Zakochałam się w Forreście - ach, te jego oczęta Ale, oczywiście, Hamlet również przepiekny
Co do kąpieli - najgorsze jest kiedy chłopy dostaną łupieżu i trzeba ich wykapać w całości, nie ma innej rady - jak się to to szarpie i drze! I oczywiście całe ręce podrapane
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Ja- kochana szczurza mamusia - posadziłam moim chłopaczką: trawę , zboża i mlecza (mniszka lekarskiego - żeby nie było )
a ta mała wesz - Forrest - wlazła do doniczki i mi rozkopała ziemie
haha moje nie lubią wody, wbijają sie we mnie pazurkami, więc wole ich nie męczyć, myje tylko ogon - zwilżam waciki kosmetyczne i szoruje
Noo, pamietam w tamtym roku mialam taki zryw, ze kąpalam wiesniaki i oczywiscie wygladalam jakbym z buszu wrocila ( i nadziala sie na stado dzikusow )
Co do ogonow, usilowalam wyczyscic je kiedys plynem do higieny intymnej, .dziewczyny sie poobrazaly, a brud pozostal
No i bądz tu dobrym opiekunem!
Ja- kochana szczurza mamusia - posadziłam moim chłopaczką: trawę , zboża i mlecza (mniszka lekarskiego - żeby nie było )
a ta mała wesz - Forrest - wlazła do doniczki i mi rozkopała ziemie
No przeciez cala zabawa polega na wykopywaniu !!