Dla Bójki nie ma przeszkody nie do zjedzenia
Z nią słowo "nuda" nie istnieje
 Zmusza nas do wysilania zwojów muzgowych i wymyślania nowych rozwiazań, mających na celu ukrócenie tych zapędów
 Zmusza nas do wysilania zwojów muzgowych i wymyślania nowych rozwiazań, mających na celu ukrócenie tych zapędów 
Moderator: Junior Moderator

) - phiii tam, toż wiadomo, własność trzeba podpisać
 ) - phiii tam, toż wiadomo, własność trzeba podpisać   

Czuje też w kościach, że z niej będzie naprawdę spory, dorodny szczur. To co ważne, nie zauważyłam jeszcze aby miała jakiekolwiek problemy ze zdrowiem. Bardzo ładnie, systematycznie się rozwija i jej zachowanie nie budzi we mnie wątpliwości czy obaw
 Czuje też w kościach, że z niej będzie naprawdę spory, dorodny szczur. To co ważne, nie zauważyłam jeszcze aby miała jakiekolwiek problemy ze zdrowiem. Bardzo ładnie, systematycznie się rozwija i jej zachowanie nie budzi we mnie wątpliwości czy obaw 
 Czasem wchodzi pod koszulkę i potrafi tam przebywać bardzo długo
 Czasem wchodzi pod koszulkę i potrafi tam przebywać bardzo długo  Jakież jest jej oburzenie, kiedy wstaję z miejsca, a co za tym idzie i jej pozycja musi się zmienić
 Jakież jest jej oburzenie, kiedy wstaję z miejsca, a co za tym idzie i jej pozycja musi się zmienić 
 Wszystkim Ćwirkom życzę zdrowia, spokojnego, wesołego życia i dużo miłości!
 Wszystkim Ćwirkom życzę zdrowia, spokojnego, wesołego życia i dużo miłości!  

)
 )