Stadko aneczkii
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Stadko aneczkii
O, euro mi się wkradło 

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
O tym nie pomyślałam
Muszę też do ciucholandu iść, może znajdę jakieś koce albo coś w tym stylu 

ja dzisiaj mamie podkradłam ściereczki z mikrofibry są przyjemne w dotyku i wielkością idealne na hamaczki
2,99 w biedronce za dwie sztuki jeszcze nie powiesiłam ale myślę, że będą się dobrze sprawdzać 

Próbowałam kiedyś przeciąć taką ściereczkę na pół, po czym cała się rozsypała
Właśnie taka z biedronki.
Nie polecam jej na hamaki xD Po szczurzych zębach cała by się skruszyła xD

Nie polecam jej na hamaki xD Po szczurzych zębach cała by się skruszyła xD
a to nie wiedziałam, jutro albo w pon będę wymieniać hamaczki to powieszę te i zobaczę jak się będą sprawdzać, może nie będą takie złe bo ciąć ich nie będę tylko zrobię dziurki do zawieszenia 

Ty nie, ale szczurki się pewnie tym zajmą 

oj tam, oj tam
moje ogonki są grzeczne i na pewno "uszanują" nowe hamaczki 

Nareszcie!
Dzięki pomocy Rajuny oraz jej brata wreszcie powitaliśmy panienkę od Szczurzycy!
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc!
Dziewczynka jest od dziś u mnie, została ochrzczona imieniem Nora
Szczurka jest przekochana i bardzo grzeczna! Udało mi się połączyć ją z moim stadkiem w parę minut
Włożyłam wszystkie razem do transportera, dosłownie po sekundzie panny rzuciły się jak oszalałe do iskania!
Wszystkie razem śpią już wtulone w siebie na hamaczku, cudowny widok
Mam stado idealne!
Dzięki pomocy Rajuny oraz jej brata wreszcie powitaliśmy panienkę od Szczurzycy!
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc!
Dziewczynka jest od dziś u mnie, została ochrzczona imieniem Nora

Szczurka jest przekochana i bardzo grzeczna! Udało mi się połączyć ją z moim stadkiem w parę minut

Włożyłam wszystkie razem do transportera, dosłownie po sekundzie panny rzuciły się jak oszalałe do iskania!

Wszystkie razem śpią już wtulone w siebie na hamaczku, cudowny widok

Mam stado idealne!

- dolby_surround
No to gratuluję nowego członka stada
Czekam niecierpliwie na zdjęcia Norki w nowym domu i zazdroszczę idealnego łączenia

Czekam niecierpliwie na zdjęcia Norki w nowym domu i zazdroszczę idealnego łączenia

Czekało mnie i tak bardziej intensywne doszczurzanie, ale w końcu zrezygnowałam z dwóch panienek. Bardzo mi się podobały, ale takie śliczności, na dodatek dumbo rex, z pewnością szybko znajdą domek.
Niedługo za to będę miała na tymczasie najprawdopodobniej 4 młodziutkie kruszynki - 2 agutki i 2 czarne
Zdjęcia oczywiście będą, ale chyba dopiero jutro, bo te co robiłam dziś wyszły kiepskie
Niedługo za to będę miała na tymczasie najprawdopodobniej 4 młodziutkie kruszynki - 2 agutki i 2 czarne

Zdjęcia oczywiście będą, ale chyba dopiero jutro, bo te co robiłam dziś wyszły kiepskie

Gratuluje i czekam na zdjęcia
wymiziaj stadko 

- renata1009
Norka do Ciebie przyjechała po długich perypetiach więc pewnie uznała, że nie będzie Ci robiła problemów z łączeniem 
Mądra baba
A ja tak liczę po cichu, że może jakaś malutka tymczasówka Cię na tyle urzeknie, że z Tobą zostanie (bo powiem Ci, że te chłopy tymczasy co ja mam z tego miotu wczoraj spały przerażone w rogu a dziś już ładnie szalały i bawiły się z moją ręką - i już bardzo podbijają serducho
)

Mądra baba

A ja tak liczę po cichu, że może jakaś malutka tymczasówka Cię na tyle urzeknie, że z Tobą zostanie (bo powiem Ci, że te chłopy tymczasy co ja mam z tego miotu wczoraj spały przerażone w rogu a dziś już ładnie szalały i bawiły się z moją ręką - i już bardzo podbijają serducho

Ooo hej! 
Ty na to po cichu liczysz, a mój chłopak chyba się modli, żeby tak się to nie skończyło

A ja na razie tłumię GMR, domownicy nic nie mają przeciwko tymczasom, ale jeśli któraś jeszcze zostanie na stałe, to chyba się do piwnicy z dziewczynkami przeprowadzę

Już się nie mogę doczekać tych kruszynek

Ty na to po cichu liczysz, a mój chłopak chyba się modli, żeby tak się to nie skończyło

A ja na razie tłumię GMR, domownicy nic nie mają przeciwko tymczasom, ale jeśli któraś jeszcze zostanie na stałe, to chyba się do piwnicy z dziewczynkami przeprowadzę

Już się nie mogę doczekać tych kruszynek

No jak fajnie, się doczekaliście Nowinek
Uwielbiam te cudne jasne plamki na brzuszkach, chce się całować i całować i całować i miętolić!

Uwielbiam te cudne jasne plamki na brzuszkach, chce się całować i całować i całować i miętolić!

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-