Moje kochane słonka

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Zirrael

Moje kochane słonka

Post autor: Zirrael »

tia... już poprawiłam, dzięki... a Melti na razie się aklimatyzuje... więc większoś jego spojrzeń i minek jest pełna zadumy...

[ Dodano: Sob 28 Sty, 2006 ]
Bardzo proszę o trzymanie kciuków. Łączenie Meltiego ze stadem rozpoczęte na dobre. Już wczoraj do swojej klateczki dostał 2 koleżanki Marysię i Helvete (najłagodniejsze). Maryś, jak to Maryś zdominowała i zaczęła mu matkowac. Spały we trójkę przytulone i nawet jedn pisk z klateczki mnie nie dobiegł. ::): W związku z tym, dzisiaj ogonki dostały ogromniasty (150/80/80 cm) karton, coby się zapoznały(niestety wszystkie pomieszczenia u mnie w mieszkanku są uznawane przez laski za ich terytorium)... i tu moje wielkie zdziwko, bo nawet Pasquda Meltiego nie leje :lol: No cóż, plan jest taki, że mają posiedziec razem parę godzin, pod czujnym okiem mojego męża i jeśli wszystko będzie oki, to wędrują wszystkie do jednej klateczki. Wieczorem postaram się o fotki.
Obrazek
Nisia

Moje kochane słonka

Post autor: Nisia »

Basiu, popraw linka
>>Moro - mam ale proszę - nie zabieraj>Kruszynka - a daj mi święty spokój<<[/url]
Chciałaś to masz ;)
Awatar użytkownika
Zirrael

Moje kochane słonka

tia... przewidywałam problemy... bałam się troszkę... a te moje potwory mnie zaskoczyły... włożyłam do ogromniastego kartonu dziewuchy i Meltiego... a one >>walnęły się na kupkę (wszystkie)> poszły spac<< . Od paru ładnych godzin siedzą razem w klatce... i kolejne zaskoczenie, bo nawet jednego pisku nie było...
Obrazek
Awatar użytkownika
limba

Moje kochane słonka

Post autor: limba »

Ale superasna szczurza kupa :hihi:
Tylko Nikunia nadal samotna??
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
Zirrael

Moje kochane słonka

Ano... aż mi się serducho kraja, jak na nią patrzę, ale co zrobic... już nie mam siły do tego grzyba... nic nie dziala.... :nie2:
Obrazek
Awatar użytkownika
limba

Moje kochane słonka

Post autor: limba »

A moze do diabla to nie jest grzyb? Bo to naparwde juz straaaasznie dlugo :/... Bidulka..
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
Zirrael

Moje kochane słonka

Jeśli tylko uda mi się wrócic we wtorek do domu o normalnej godzinie (ostatnio to żadkośc niestety) to wybierzemy się do Lewandowskiej... chociaż mam obawy, że to mimo wszystko grzyb... Jedno miejsce zarasta... a tuż obok sie pojawia nowe...
Obrazek
merch

Moje kochane słonka

Post autor: merch »

Może dowiedz sie czy mozna szczurkom podawać nizoral do srodka jest w postaci zastrzyków i chyba równiez tabletek, tani nie jest ale napewno skuteczny - bo stęzenie leku jest we krw zn wszedzie. Bo rozumiem ze nizoralu w szamponie próbowałaś i nic...?
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Zirrael

Moje kochane słonka

było już smarowane (kąpac nie wolno) clotrimazolem, nizoralem i manusanem... i niby ciągle robimy małe kroczki do przodu i grzyb znika ale dzeje się to bardzo powoli...
Obrazek
Nisia

Moje kochane słonka

Post autor: Nisia »

Jeśli tylko uda mi się wrócic we wtorek do domu o normalnej godzinie (ostatnio to żadkośc niestety) to wybierzemy się do Lewandowskiej
Lewandowska teraz przyjmuje w poniedziałki!!
Awatar użytkownika
Zirrael

Moje kochane słonka

A >>TU<< zdjątko Nikuni specjalnie dla cioci Limby (ale inni też mogą podziwiac ;))
A moro jest głupol... zaczęła sobie maniakalnie wylizywac plecki w jednym miejscu :-(
już ma małą rankę... jak tak dalej pójdzie to na pokaz nie pojedzie...
Obrazek
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Moje kochane słonka

Post autor: Lulu »

fotka sliczna (szczur kosmita :alien: )

a Morusia niech sie nie wyglupia :evil: i takich glupotek nie robi...
Awatar użytkownika
Zirrael

Moje kochane słonka

>>GŁUPOL raz>GŁUPOL dwa> GŁUPOL trzy<<
i to ją raczej dyskwalifikuje z pokazu... zamiast Moro pojedzie Melti
Obrazek
merch

Moje kochane słonka

Post autor: merch »

Ojoj , toz to strasznie wyglada ! A czy jest pewnośc ze tam nic nie ma coby ją swędzialo czy w inny sposób drazniło? Czasem takie ntrectwa zdarzają sie ludziom , im pomaga zaklejenie zmiany oczywiście nie zawsze
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Zirrael

Moje kochane słonka

skoro wylizuje to pewnie coś jej tam przeszkadza... na szczęście nie drapie... ale obejrzec dokładnie sobie nie da... jak na razie dostała bana do innej klatki (bo jeszcze i innym laskom się podstawiała do lizania) i sorcoseryl do smarowania...
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”