za nogi i ogon?!alken pisze: szturcham ją w plecy i ciągnę za nogi i ogon. Doszło już do tego że podniosłam jej do góry tyłek a ona wisiała i dalej gryzła.
Alkenowe nieznośne fifioły
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje babole przebrzydłe :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
tego brakuje, żeby miały jeszcze gryzący ogon - jak jakaś szczurza meduza (ta z mitologii ) 
Zaszczurzeni niby są mistrzami w budowaniu zapór, a ogoniaste stworki w ostatecznym rachunku i tak okazują się górą
.
Tak było, jest i będzie. Tak zostało zapisane
.
Teraz już wiem, co było na rzeczy w Twoim śnie z sofą
.
Tak było, jest i będzie. Tak zostało zapisane
Teraz już wiem, co było na rzeczy w Twoim śnie z sofą
Ekhem khem... jak miło poczytać, że inni czasem mają jednak gorzej...
Nasze zapory na chwilę obecną w miarę dopracowane, osiągnięta została względna równowaga między myślą techniczną pańciostwa, a sprytem szczurów.
Niestety prognozuję, że w kilka dni szala zwycięstwa przechyli się na stronę szczurzastych, niestety.
Niestety prognozuję, że w kilka dni szala zwycięstwa przechyli się na stronę szczurzastych, niestety.
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Buahaha, wyobrazilam to sobie i humor od razu mi się poprawil ( zawsze musze najpierw czytac " Odeszly" ) :/Dalej- wzięłam się za ścinki paneli, które znalazłam w piwnicy. TŻ umocował. 15 minut gryzienia i Ziuta znalazła się w kanapie. To Ziucie najbardziej na tym zależało, żeby się tam dostać- gryzła tak zajadle, że nawet nie zwróciła uwagi (a normalnie przecież nie da się nawet musnąć), że szturcham ją w plecy i ciągnę za nogi i ogon. Doszło już do tego że podniosłam jej do góry tyłek a ona wisiała i dalej gryzła
A te uszaste, to faktycznie jakies takie wielkie. Kokarda ma "to samo ";)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Dźgasz jej tam tym palcem, a ona dzielnie 'zamyka okno', jak możesz im przeciąg robić ? 
Ziutka słodka!
Tylko ten paluch złośliwy jakiś.

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
ja też zdecydowanie biorę stronę Ziuty 
Ziutka słodziuszek
a ciebie ktoś powinien przez pół nocy odwijać z kołdry za każdym razem , gdy się nią przykryjesz i będziesz chciała pomarzyć przed snem
a ciebie ktoś powinien przez pół nocy odwijać z kołdry za każdym razem , gdy się nią przykryjesz i będziesz chciała pomarzyć przed snem
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
dobra, dobra już nie będę
(tylko, że wy nie będziecie miały się nad czym roztkliwiać wtedy, ahaha).
no i BUUUU ponieważ:
a) wyszłam się wykąpać a moja zapora została sforsowana. jak przyszłam to ziuta siedziała w środku i łeb tylko wystawał a lilka się wciekała bo łeb jej tarasował wejście.
b) byłam zapisana na miot g w anahata rattery i kurde ojciec miotu się zmienił. znaczy że będą fuzzy a ja chciałam topaz standard ew. rex. koniecznie rudzielca. no i nie będę miała rudzielca. i zrezygnowałam
może w adopcjach się pojawi kiedyś
no i BUUUU ponieważ:
a) wyszłam się wykąpać a moja zapora została sforsowana. jak przyszłam to ziuta siedziała w środku i łeb tylko wystawał a lilka się wciekała bo łeb jej tarasował wejście.
b) byłam zapisana na miot g w anahata rattery i kurde ojciec miotu się zmienił. znaczy że będą fuzzy a ja chciałam topaz standard ew. rex. koniecznie rudzielca. no i nie będę miała rudzielca. i zrezygnowałam
może w adopcjach się pojawi kiedyś
don't worry
szczura na świecie jak lodu, kiedyś i Twoje rude marzenie przyjdzie na świat
moimi marzeniami jest łysol i dumboszek jakiś najlepiej ciemny (czarny, agut, blue obojętne
)
jak chcesz łysola to nic tylko się zapisać na ten miot z ktorego ja się wypisałam
jest duużo wolnych miejsc