Dziewczynki kochane

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Newbie

Re: Dziewczynki kochane

Post autor: Newbie »

Agatow dziękujemy za miłe słowa :) dziewczynki (i malutcy chłopcy) wymiziani już tak, że chyba dość już mają ;)

Obrazek a oto kochająca się rodzinka, coś mi się wydaje że fuzzka już nie opuści mojego stadka ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Agatow

Post autor: Agatow »

No tak, lenistwo mnie dopadło po 5 stronach przyznaję się LOL Ale spokojnie, co się odwlecze to nie uciecze ;) W takim razie dla całej ekipy chłopaków i dziewczyn mizianko ;)
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
kinia87

Post autor: kinia87 »

Fuzzka - istne slicznosci!
wymiziaj stadko od moich dziewuch ;)))
Ze mną: szczurasy Zgredek i Dzikus + pieseł Tajfuno >:D Za TM: Tosia, Essi, Aya, Mishka, Ciaposław, Tajfunio, Lunka, Krecik, Gucio [*] [/b]
Awatar użytkownika
Agatow

Twoja Fetka ma taki uroczy nosek! Całuski na nosek wysyłam i dla reszty też żeby nie były zazdrosne ;)
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Newbie

dziś znowu tylko jedna fotka hamakowa ;) Obrazek
jakoś nie mogę się zebrać żeby babolom sesję zrobić. ah noi na zdjęciu modeleczki: Pepsi, Fanta i Fuzia-Zuzia :)
Obrazek
Awatar użytkownika
mikanek

Post autor: mikanek »

zostaw Fuzzkę! nie wolno rozbijać rodziny :D :D
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 :D
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Newbie

póki co czekamy na transport do Krakowa do szczurzycy, jeżeli się nie znajdzie to klucha zostanie :)
ale czasami takie przytulańce widuję, że potrafię stać 10 minut nad klatką i się gapić (czym strasznie baby wkurzam, bo nie śpią tylko patrzą się oburzonym wzrokiem :P )
Obrazek
Awatar użytkownika
Agatow

Powinna zostać.. no masz rację hamakowe leniuchowanie jest najlepsze ;)
Wzrok mówiący "a teraz co znów chcesz? wymiziac??? jeszcze dziś się nie znudziło? no dooooobra.... ale masz coś do jedzenia?"
Newbie

nieeee to wzrok bardziej w stylu "a weź się odwal, nie zaglądaj i nie budź. grrrr" :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

Zostaje u Ciebie frankowa żona? ;D
9 duszyczek za TM [*]
Newbie

aj nic nie wiadomo, jak znajdzie się transport do krakowa to pojedzie do szczurzycy jak nie to zostanie u mnie:)
Obrazek
Newbie

nie uaktualniłam wczoraj, więc piszę dziś.
Fecia, moja kochana, śliczna, biedna brudnonoska...znowu jest na antybiotyku. ma rozwalone uszko :( pani doktor powiedziała że jej okiem to wygląda na dziaba, nie mam pojęcia która mogła jej to zrobić... i mam nadzieję że jeśli wetka ma rację to był to przypadek (od razu mam przed oczami wykrwawioną Colę i staram się mieć nadzieję że jednak jej śmierć i uszko Fetki to nie jest konsekwencja ukrywanej agresji Fanty lub Pepsi...). niunia dostaje teraz antybiotyk doustnie, bo do piątku mam zajęcia dokładnie w godzinach otwarcia lecznicy :( (bidula, strasznie się wyrywa, bo to takie niesmaczne, mam nadzieję że nie wypluwa...) dodatkowo muszę się znęcać nad jej uszkiem (rivanol + mieszanka antybiotyków + dermatol) oby szybko się uszko zagoiło bo teraz mieszka znowu sama w klatce

dodatkowo zabrałam ze sobą łysolca, bo znowu miała porfirynkę na oczku. wetka kazała dalej przemywać świetlikiem. miała też zrobione usg, któro na szczęście nie wykazało maluszków w brzuszku, jedynie powiększoną macicę (która może być konsekwencją licznych ciąż, oraz tego, że ostatnia ciąża była niedawno)

prosimy o kciuki dla Feciuszki, co by szybciutko do zdrówka wróciła! :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Agatow

Trzymam kciuki za Fetkę i łysolka, niech się trzymają :) Czytam tak już u paru osób ciągle coś złego ze szczurami się dzieje, chyba wszyscy potrzebujemy trochę pozytywnej energii wraz z wiosną.. nadchodzi :) Będzie lepiej, niech się trzymają maluszki! Wymiziaj cała bandę ;D
Newbie

mała porcja fotek :)

Fanta:
Obrazek Obrazek Obrazek
Fetka:
Obrazek
Pepsi:
Obrazek Obrazek Obrazek
Nirvana:
Obrazek Obrazek Obrazek
Grupowe:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

Fanta, kochana siostrzyczko mojego Synusia Haszusia. jaki ty masz piękny ten kołnierz na karku biały :D
a gdzie foty Łysej? :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”