Moje kochane słonka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Moje kochane słonka
A jak sie sprawdza ten Solcoseryl? Bo jak ja posmaruję Alifkowi to cham wylizuje. Dobrze, ze nie robi tego mocno i strupki na pupie trzymają się całe. A tego na łapce polewam woda utlenioną. Przynajmniej nie wylizuje.
On taki pokancerowany wyjdzie z tego łączenia...
On taki pokancerowany wyjdzie z tego łączenia...
Moje kochane słonka
Esti ma doświadczenie jesli chodzi o rozlizywane ranki ( u Miki)
może Ona cos podpowie :roll:
może Ona cos podpowie :roll:
Moje kochane słonka
Ja pisalam w temacie o natrectwach, mysle, ze Nisia juz go czytala, bo tam dyskutowalysmy. 

Moje kochane słonka
Jesli o mnie chodzi, to jest ok. Jeden strupek lada chwila odpadnie, drugi jest o krok od odpadniecia (oba u nasady ogona - paskudne miejsce, bolesne), trzeci sie jeszcze trzyma, czwarty, kruca, swiezy. I malec bedzie mial blizny na ogonie. A oczko, zdaniem Lewandowskiej, juz powinno byc zagojone
I zadnych komplikacji nie bylo 
A na Solcoseryl mam metode - trzymam malca jakis czas u mnie pod pacha (bo tak lubi) i masc sie wchlania...

A na Solcoseryl mam metode - trzymam malca jakis czas u mnie pod pacha (bo tak lubi) i masc sie wchlania...
Moje kochane słonka
No czegoś takiego to się nie spodziewałam... wypuściłam potwory coby pobiegały... Melti zobaczył Moro (spała w oddzielnej klatce) i normalnie się do niej przykleił
. Potem ja je chowam coby pobiegała i Nikunia (Moro do odzielnej klatki), a Melti w ryk... Nawrzeszczał na mnie tak, że bałam się, że za moment sąiad wpadnie z awanturą... i musiałam mu "oddac" Moro... dopiero wtedy się uspokoił i wtulony w ukochaną poszedł spac... normalnie brazyliana jak się patrzy :lol:

Moje kochane słonka
Hahahah, no widzisz
ładnie ładnie, niezłe romanse Ci się tam odbywają... 

Moje kochane słonka
Jak się okazuje, najbardziej zmęczona pokazem to jestem ja... Moja "pokazowa" piątka już zregenerowała siły i rozrabiają jak się patrzy. Za to rozbójniki, które wczoraj zostały w domku, odsypiają chyba jakąś balangę...
>>> Słodka Kali <<<
>>> Słodka Kali <<<
Moje kochane słonka
Marysia - my love :zakochany:
co za kochany upierdliwy - tfuu - kochany ścuras
cudo czekoladka
co za kochany upierdliwy - tfuu - kochany ścuras

cudo czekoladka

Moje kochane słonka
[quote="Zirrael"]Słuchajcie GMR i mnie dopadło...[/quote]
no to wyglada na to, ze mamy prawdziwa epidemie :lol:
no to wyglada na to, ze mamy prawdziwa epidemie :lol:
Moje kochane słonka
Noooooo :twisted:
Zmutowal ten wirusk GMR i zaraza w tej chwili ze wzmozona intensywnoscia :twisted:
Zmutowal ten wirusk GMR i zaraza w tej chwili ze wzmozona intensywnoscia :twisted:
Moje kochane słonka
Mnie też powolutku dopada... Gdyby nie to, że braki w kasie na nową klatkę to kto wie, kto wie. Trzymam się mocno, ale przy silnym ataku każdy organizm musi ulec.
Moje kochane słonka
Qfra, no i było za dobrze za miło i za sielankowo... Głupol Moro postanowił się poprzepychac z głupolem Paqudą na najwyższej półce. Obie spadły, tylko, że Pasqud spadając walnął plecami w kant niższej półki :| I to qfra tak, że aż jej skóra pękła na plecach... W pierwszej chwili jak zobaczyłam krew, to mało nie dostałam zawału i ataku histerii... Jestem sama w domu, kasy na koncie brak (mój M też czeka na wypłatę) i tylko karta kredytowa... Udało mi się przysposobic dunę i obejrzec ranę. Na szczęście nie jest bardzo źle, ale rana dośc poważna, taka na 2 cm długości. Na całe szczęście tylko skóra pękła i nie poszło to głębiej :-( Qfra a był taki fajniusi dzionek :evil:
Moje kochane słonka
O cholera. faktycznie nie mialy juz co wymyslec. A nie boli ja nic innego, chodzi normalnie itp? Bo w koncu huknela porzadnie skoro az skora poszla :/..
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']