Ojj zle sie dzieje
Moderator: Junior Moderator
Ojj zle sie dzieje
ufff, to dobrze że sie wszystko udało... co za masakra 

Ojj zle sie dzieje
Wszystko się udało
Wszystkie maluchy oddane

Wszystkie maluchy oddane

Zuzia i Filutka - w szczurzym raju ....
Ojj zle sie dzieje
superosko! nie mogę się doczekać dalszych relacji :lol2: dla mojej małej mieszkanko już w 90% zrobione. teraz tylko niech się odezwie Krwiopijka bym wiedziała kiedy od niech malucha odebrać 

Ojj zle sie dzieje
mazoq mała jest juz u mnie i jest taka malutka :zakochany:
wtarabaniła się na ręke i nie chciała zejść, a teraz pochłania jogurcik :lol:
wydaje mi się, że mała będzie baardzo przytulaśna...
chyba Ci jej nie oddam
pytanie do krwiopijki: na którym dworcu w końcu się umawiamy i czy godzina się jakos zmieniła?
wtarabaniła się na ręke i nie chciała zejść, a teraz pochłania jogurcik :lol:
wydaje mi się, że mała będzie baardzo przytulaśna...
chyba Ci jej nie oddam

pytanie do krwiopijki: na którym dworcu w końcu się umawiamy i czy godzina się jakos zmieniła?
she's got the devil in her heart ...
moje szczurki
moje szczurki
Ojj zle sie dzieje
no no no, nie zadzieraj z samurajem :twisted: wychodzi na to że chyba bardzo szybko się przyzwyczai :zakochany: już sie doczekać nie mogę! 
swoją drogą mam takie złe przeczucie że Krwiopijka chyba nie ma dostępu do netu więc zdaje mi się że trzeba się będzie inaczej skontaktować...

swoją drogą mam takie złe przeczucie że Krwiopijka chyba nie ma dostępu do netu więc zdaje mi się że trzeba się będzie inaczej skontaktować...
Ojj zle sie dzieje
[quote="mazoq"]no no no, nie zadzieraj z samurajem [/quote]
samurajem? co za zbieg okoliczności, a co trenujesz? ja kenjutsu... :twisted:
a tak do tematu, to masz racje, mała bardzo szybko się przyzwyczai... a teraz nie wygląda na bardzo zestresowaną, strasznie ciekawska jest...
samurajem? co za zbieg okoliczności, a co trenujesz? ja kenjutsu... :twisted:
a tak do tematu, to masz racje, mała bardzo szybko się przyzwyczai... a teraz nie wygląda na bardzo zestresowaną, strasznie ciekawska jest...
moje szczurki
moje szczurki
Ojj zle sie dzieje
[quote="sechmet"]a co trenujesz?[/quote]
kendo :twisted:
kendo :twisted:
Ojj zle sie dzieje
moja mała umiera ze strachu a to wszytsko przez tego debila Mirka---->patrz:moj szczur.chcialam ich zapoznac to wsadzilam ich do wanny, wszytsko bylo super, mala wlazila na i pod mirka obwachiwała go a on byl spokojny i ją olewał, wydawaloby sie idealnie, to postanowilam ich przeniesc do jej klatki w ktorej wczesniej spedzila jakas godzien( a mironw swojej byl przez te godzine).no wyjeclam ich z wanny i wsadzilam do tej malej klatki i sie zaczelo, miron tak skopal malej dupe ze nie moglam na to patrzec,piszcala straszliwie a on ja bił łapami!nigdy go takiego nie widzialam!fukal i prychal a ona byla przerazona i lezala na plecach.wspiela sie na najwyzsze miejsce w klartce i wisiala w rogu!musialam go wyjąć bo nie mogklam na to patrzeca mala zamarla w bezruchu :(tak mi jej szkoda a moja glupota nie ma granic widac:/.teraz zawinelam ją wrecznik i śpi:/a na mira sie obrazilam!
nie zdziwilabym sie jakby mnie mala znienawidzila z ato:/
nie zdziwilabym sie jakby mnie mala znienawidzila z ato:/
Szakira [']-12.04., Foteczka['] 11.04-13.04.06. ;(
Ojj zle sie dzieje
Nie martw się, przejdzie jej 
W ogóle to radzę jednak od razu do klatki nie wsadzać. Niech lepiej w wannie pochodzą sobie kilka dni.
W klatce jest mniej przestrzeni, w dodatku stoi w Twoim pokoju, który przecież jest Mirka

W ogóle to radzę jednak od razu do klatki nie wsadzać. Niech lepiej w wannie pochodzą sobie kilka dni.
W klatce jest mniej przestrzeni, w dodatku stoi w Twoim pokoju, który przecież jest Mirka

Ojj zle sie dzieje
dzieki za rady:0
napewno skorzystam, ona jest taka mala jak glowa mirka!poczekam az podroscnie i wsadzę wtedy ich razem i zobaczymy, a narazie codziennie po 2-3 razy kilka minut do wanny:)
moze mi ktoś powiedzieć czy moja mala piła wodę z miseczki czy z poidła?
napewno skorzystam, ona jest taka mala jak glowa mirka!poczekam az podroscnie i wsadzę wtedy ich razem i zobaczymy, a narazie codziennie po 2-3 razy kilka minut do wanny:)
moze mi ktoś powiedzieć czy moja mala piła wodę z miseczki czy z poidła?
Szakira [']-12.04., Foteczka['] 11.04-13.04.06. ;(
Ojj zle sie dzieje
nie powinnaś ich tak od razu zapoznawać.... dopiero po kilku dniach. mała jest w nowym środowisku, wystraszona, a tu jeszcze taki wielki szczur.
Ojj zle sie dzieje
oj tak, ja bym takiego maleństwa jeszcze nie zapoznawała z resztą... taki wielki szczur a ona taka malutka...
a mała mazoq ma taką śliczną antenke :lol:
a mała mazoq ma taką śliczną antenke :lol:
moje szczurki
moje szczurki
Ojj zle sie dzieje
antenkę? :drap:
Ojj zle sie dzieje
[quote="mazoq"]antenkę? :drap:[/quote]
chodzi o ogonek
cały czarny a na końcu kawałek biały
chodzi o ogonek