PABIANICE (ŁÓDŹ)!!!9 szczurzątek ODDAM w NAJLEPSZE ręce

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Tili

Re: PABIANICE (ŁÓDŹ)!!!9 szczurzątek ODDAM w NAJLEPSZE ręce

Post autor: Tili »

O ile Robali sie nie zglosi to pan fok bedzie mial domek. Tylko teraz nie wiem co z transportem, bo do Gdyni jade po 13 lipca i byloby najlepiej jakby ogon wlasnie tam dolaczyl, bo zawsze jest ryzyko, ze sie cos w podrozy stanie. Z drugiej strony Lodz jest blizej Sosnowca, wiec pewnie latwiej byloby do SC cos zalatwic. Poczekam na Robali i jej decyzje i wtedy bede sie martwic.
febe

Post autor: febe »

Magdalenko jeśli tylko chcesz chlopca to na bank jest dla Ciebie chłopak :) są do wyboru czarny i ...... czarny :) ( dwa w sumie identyczne ) oraz jeden ( chyba chłopak szczur numer 1 na fotkach) z biała łatka na brzuszku :) jeden z tych czarnych to " synek mamusi" ciagle łazi za mamą, spi na niej i ogolnie widac ze jest faworyzowany tylko on moze robic wszystko co chce ( wychowywane jest wprost bezstresowo) a resztę szczurzyca umie raz, dwa doprowadzic do porządku :)
febe

a dla Małgorzatki mam chyba niedobre wieści ... wydaje mi się, ze na dzień dzisiejszy nie ma więcej dziewczynek Guśka tez sobie zaklepała ta czarno-białą jest jeszcze trzecia , ale ja zostawiam mojej szczurzycy, zeby jej smutno nie było, no chyba, ze okaze sie ze ktoryś ze złamasków jest dziewczynka, to wtedy dam znac .... a moze zdecydujesz sie na chlopaka ? chlopaki fajni są :)
magdalenaa

Post autor: magdalenaa »

Jestem zachwycona tymi czarnymi samcami ;)) i zupełnie nie wiem, którego wybrac... bardzo podoba mi się ten http://img256.imageshack.us/i/55790874.jpg/ ale wszystkie są przesłodkie... ;))

w ten piątek będę już wiedziała kiedy przyjadę do łodzi po te urocze maleństwo :) więc cały czas będziemy w kontakcie ;)
magdalenaa

daj nam znac kiedy bedziesz juz dokladnie znala plec szczurka z biala łatką na brzuchu ;)
Blanny

Post autor: Blanny »

Febe, gdyby Złamasek nr 1 (szczur 8) był dziewczynką, to chyba i tak go biorę. Zakochałam się w nim/niej. :) Jak zobaczyłam ten wielki nos i ten pokiereszowany ogonek.. No serce po prostu mi szybciej bić zaczęło. :D Jeśli jest dziewczynką, to biorę ją i nie będę brała drugiego Złamaska (jeśli jest chłopczykiem), bo parki wziąć nie mogę. :)
Moje staruchy i tak kastruję, więc nie będą problemem, a samiczkę szybciej zaakceptują, niż nowego samca.. (Samiec to zagrożenie terytorialne przecież. ::) )
A jeśli obaj są facetami, to pewnie wezmę czarnucha, bo trudniej będzie miał dom znaleźć. (I będę przechodziła piekło łączenia. :-X )
Ech, już się nie mogę doczekać rozpoznania płci Złamasków.. :D
<3 Paulie <3 Jimi <3 Nero <3 Dante <3 Fabio <3 Nessie <3 Zero <3
Moje koszmary <3
paati924

Post autor: paati924 »

Bierze ktoś jakiegoś szczurka z WROCŁAWIA? chodzi o transport
Pati ;)
febe

KOCHANE DZIEWCZYNKI !!!!!!!!!!!!! przed chwilka doznałam wielkiego szoku .... porozdzielałam nasze małe muminki i wyszło w końcu pół na pół i na bank nie ma mowy o żadnej pomyłce co do płci .... a szok z tego powodu, że dosłownie od wczoraj naszym chłopakom ich małe jąderka zmieniły się w .... %^$*&%^% ... coś masakrycznie wielkiego :) ( szczur numer 5 ma najwieksze ) ....i teraz czas ukazać światu płeć naszych 3 zagadek ...

szczurek numer 1 ( czarny z białą łatką na brzuchu) jest dziewczynką

szczurek numer 8 ( złamasek czarno-biały) chłopak

szczurek numer 9 ( złamasek czarny) dziewczynka :) więc teraz jak ktos sie chce z kims pozamieniac to prosze bardzo .... i błagam załatwiajcie te transporty jak najszybciej bo ja naprawde nie ogarniam juz powoli towarzystwa .... więc prosze o pomoc :)
febe

Małgorzatko z Pabianic chciałąs samiczkę .... specjalnie dla Ciebie szczurek numer 1 czarny z łatka biała na brzuszku o ile Ci odpowiada wyglądem moze być Twój choćby jutro :)
paati924

uuuu moj szczurek ma najwieksze jajeczka?:D hahaha moj samiec:D hehe
Pati ;)
febe

aha i chciałam bardzo przeprosić za fotki a raczej ich brak .... dziś wysłałąm Blanny kilka, ale był jakiś problem co do rozmiaru tych zdjęć czy coś .... jak tylko znajde troszeczke czasu to coś tu z Blanny wkleimy :)
paati924

wklejcie mojego samca;P
Pati ;)
magdalenaa

czyli zostaje mi do chłopak nr. 3 albo 4 ;) ale zupełnie nie wiem, którego wybrac... możesz mi pomoc z wyborem? ;)
malgorzataci

Post autor: malgorzataci »

Ja poproszę o 1 samiczkę mogę odebrać każdej chwili .
Jak jakiś wolny znajoma chętnie weźmie płeć bez znaczenia .
w domu małe zoo hi hi
Szczurki Fretka , chomik 2 króliczki samiczki , 3 psy :)
febe

Malgorzatko zatem dla Ciebie rezerwije szczurzyce numer 1 a dla Twojej kolezanki czarnego chlopaka (nr 3 lub 4 )
Magdalenko prosisz mnie, o pomoc z wyborze ... uwierz trudno wybrac, te dwa szczuraski to po prostu blizniacy :) jesli chodzi o charaktery to jak pisalam wczesniej jeden jest taki przytulas straszy jesli chodzi o stadko a w szczegolnosci traktowal tak mame :) drugi jest bardziej niezalezny :) ale kochane sa oba :) i sliczne tez :) wiec pisz ktory charakter bardziej Ci odpowiada to drugiego dostanie kolezanka Malgorzatki z Pabianic :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”