Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
No to ja prosze o trzymanie za Freske jutro kciukow. 2 dni temu wyczulam zgrubienie :sciana: , koło paszki. Obserwuje i mam wrazenie ze uroslo (albo to moja schiza). Trzymajcie kciuki zeby to nie bylo to czego najbardziej sie boje.
Z dobrych wiesci jest to ze najprawdopodobniej Mały Czarny zosatnie u mnie .
[quote="Mycha"]czuję się jak ciocia[/quote] no ba pewnie ze ciocia jestes
Dziekuje kochani . Wasze kciuki sa niezawodne :*
Jestesmy po wizycie. Fresunia ma wzbudzone sutki i dlatego wystepuje zgrubienie. Na razie mam obserwowac, jesli bedzie roslo i zacznie przeszkadzac to trzeba bedzie niestety ciac. Narazie nie jest to na 99% zadna zmiana nowotworowa. Takich wzbudzonych sutkow jest 3, ten przy paszce najbardziej. Takze jak narazie czekamy i nie martwimy sie na zapas. (tja)
[quote="LuLu"]a tak z ciekawosci: straci jajeczka[/quote]
Niestety straci klejnociki. Bardzo tego nie lubię, ale tam gdzie by trafił jeśli by nie został u mnie też by je stracił.
[quote="LuLu"]po zdjeciach sadzac to fajny facet z niego[/quote]
Jest swietnym szczurasem, bardzo przytulastym i lgnącm do człowieka.
Wczoraj został pierwszy raz przedstawiony dziewczynom face to face (oczywiscie przez kratki) i wyjatkowo spokojnie na niego zareagowaly.
Qrde cos jestem sporo do tylu i widze nowy domownik sie u Ciebie znalazl :!: musze poczytac posty a tymczasm spoznione ale szczere gratulacje posiadania kolejnego ogoniastego
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie