podejrzewam, że da się przestawić na dietę wyłącznie mięsną, ale po co...? skąd szczurak będzie brał witaminy??
Moderator: Junior Moderator

a Tekliszon podczas pisania tego posta ukradl mi miesko z ogorkowej...... i szczesliwa pozera kurczaka :]]]
 a Tekliszon podczas pisania tego posta ukradl mi miesko z ogorkowej...... i szczesliwa pozera kurczaka :]]]Umierające z głodu szczury mogą pożerać się niezależnie od tego, czy jadły wcześniej surowiznę czy nie, ale to nie jest sytuacja, do jakiej może dojść w hodowli.szczurom nie powinno podawac sie surowego miesa TYLKO dlatego, ze jesli beda bardzo glodne, to beda kojarzyc mieso z pokarmem w postaci kolegi obok
 ale daje mojej Małutkiej czasami miesko przerózne tylko pilnuje zeby bylo świezutki i bez przypraw
 ale daje mojej Małutkiej czasami miesko przerózne tylko pilnuje zeby bylo świezutki i bez przypraw  i pozera z wielka checia
 i pozera z wielka checia  az jej sie uszka trzesa
 az jej sie uszka trzesa 
 :) <3
:) <3 wystarczy przeczytac
 wystarczy przeczytac 
 wszystkie dostają np. kawałek indyczka, a Jakubowi muszę dac serka, bo nawet nie jest zainteresowany mięsem
 wszystkie dostają np. kawałek indyczka, a Jakubowi muszę dac serka, bo nawet nie jest zainteresowany mięsem