Spinkowe ogonki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Szczurniętaaa
Numer GG: 41155055

Re: Spinkowe ogonki

Post autor: Szczurniętaaa »

ale ona jest śliczna. :-* zjadłoby się takiego słodziaka. :D
ze mną : Buka :* Migotka :* http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38557 < --- nasz temacik :)
Za Tęczowym Mostem [*] :[/color] Rico.
8 szczurzych duszyczek. [*] (Wiara, Nadzieja, Miłość, Przyjaźń, Czas, Walka, Odpowiedzialność, Pamięć...)
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

I przez Ciebie znowu mam całą klawiaturę zaślinioną! ;D
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
dorloc

Post autor: dorloc »

xiao-he pisze:I przez Ciebie znowu mam całą klawiaturę zaślinioną! ;D
Ja też. Co za słodkości. Prześliczny malutki glutek :)
No a klatka w siatce wygląda super. Jak oryginalna :) Trzymam kciuki za to, żeby Dakota Ci wybaczyła ten niecny czyn :P I za udane łączenie...
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]
Obrazek
spinka2430
Numer GG: 10899066

Post autor: spinka2430 »

xiao-he pisze:I przez Ciebie znowu mam całą klawiaturę zaślinioną! ;D
Hahhaha Xiao a co ja mam powiedzieć jak patrzę na nią codziennie ;) ;D no jest przekochana :D ciekawe co z niej wyrośnie ;) ale jest dorodą panną :)
Martwię się tylko nastawieniem Dakoty :-\ :( ehhh.... Baśka ma juz dwie dość spore ranki na szyji i karku :-\ troszke krwi się polało ... A ona tak przyjaźnie jest nastawiona, od razu sie podkłada .
Obrazek
dorloc

Zazdrość, jak nic... Biedactwo sobie myśli, że teraz to Baśka będzie Twoją malutką kluseczką i oczkiem w głowie... I trochę racji na pewno ma. No i do tego foch...
Obrazek
Awatar użytkownika
Arau

Post autor: Arau »

Oby łączenie skończyło się dobrze i przebiegało bez rozlewu krwi :*
Obrazek
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]

Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
spinka2430

Wczoraj dziewczyny tzn Dakota i Baśka zapoznawaly sié na łóżku :) w sumie Dakota jakoś potrafiła się zachować i w miarę była kulturalna ;) pare kopniaków, pare gleb na plery, małe zastraszanie ale ogólnie spokój :) rozlewu krwi nie było.
Później dziewczyny wylądowały w transporterku no i tam istny Armagedon !!! Fukanie, chrumkanie, piski, wrzaski, kotłowanie normalnie kosmos !! Oczywiscie stałam obok ze spryskiwaczem do kwiatów by wyraźnie czego ugasić pożar ;) Baśka totalnie sie podawała starszej koleżance a tamta co rusz kopniak, rzut na plery i dziaba!! Ale to bardziej strasznie było niż agresywność :) dziewczyny spędziły w nim z 2 godziny i Baśka koleżankę juz iskała i to wszędzie gdzie sie tylko da :) :D

Z racji tego że dziś Wigilia życzę wszystkim tym obchodzącym i niobchodzacym Spokojnych Rodzinnych i Zaszczurzońych Świąt Bożego Narodzenia miłość zdrowia i kasy jak lodu :)
Obrazek
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Post autor: noovaa »

Ja w transporterze trzymam kilka godzin, a nawet cały dzień. Czekam aż się wszystkie razem w spokoju wyśpią z nudów ;)

Jeśli miałam problem i łączyłam najpierw Kropkę z Yogim, bo ją prał... to jak się pospali, zaczęłam dokładać po jednym szczurze i też w sumie w tym transporterku dzień straciły ::)
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
dorloc

U mnie jakoś w transporterze bitwy nigdy nie odchodziły. W klatce po paru godzinach, jak się uaktywniały, to owszem, ale w transporterze cisza... Może za dużo miejsca mają w nim. Bo ja łączę a takim małym, że w sumie tylko mają miejsce, żeby zasnąć...
Obrazek
spinka2430

W transporterku były małym takim jak na dwa ogony ;) mam tez większy ale to jak całe stado włożę. Przez święta nie mam jak zabardzo na cały dziej ich w transporteze zostawić bo nie mogę byc przy nich non stop. Jutro chyba na spokojnie to zrobie nie ma co sie spieszyć .
Obrazek
dorloc

Pewnie, grunt to spokój. Dla nich też lepiej.
Obrazek
Awatar użytkownika
Nikolka
Numer GG: 10442359

Post autor: Nikolka »

a jaki był maluszek jak go przywiozłaś?? od razu można było go brać na ręce czy uciekał ??
Biało - czarna kapturka Azja [*]

Tak jak zwierze nie zastąpi człowiekowi innego człowieka, tak człowiek nie zastąpi zwierzęciu innego zwierzaka ;)
spinka2430

Nikolka pisze:a jaki był maluszek jak go przywiozłaś?? od razu można było go brać na ręce czy uciekał ??
Nikola Baśka była bardzo przyjacielska od razu, może lekko przestraszona ale nie bała sie ręki, iskała mnie po palcu prawie od razu :) Widać że Julia spędziła z maluchami sporo czasu :)

Co do łączenia dziewczyn niestety nie idzie tak łatwo :-\
Dakota totalnie nie akceptuje nowej koleżanki ??? Od razu jest atak , kotlowanie i mocne dziaby a w konsekwencji ranki i krew :-\ ale Baśka też ma charakter nie odpuszcza, nie ucieka chce sie zaprzyjaźnič :)
Dziś spróbuje z wanną, choč już w transporterku dziewczyny sie leją. No nic ja tak szybko sié nie poddam !! ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
harleyquinn
Numer GG: 1877527

Post autor: harleyquinn »

Najważniejsze to się nie poddawać :D Myślę, że dziewczyny potrzebują trochę czasu. Trzymam kciuki.
Leoś, Czarek, Enzo oraz Oskar

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=45350
Awatar użytkownika
Nikolka
Numer GG: 10442359

Post autor: Nikolka »

Ja również trzymam kciuki, bo również będę miała nie długo podobną sytuację tzw łączenie, ponieważ jadę w piątek po nowego maluszka :D A jak inne samice reagują na Basieńkę?? i dlaczego akurat to imię wybrałaś?? Pozdrowionka ;)
Biało - czarna kapturka Azja [*]

Tak jak zwierze nie zastąpi człowiekowi innego człowieka, tak człowiek nie zastąpi zwierzęciu innego zwierzaka ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”