Szczurki na Szałasie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Szczurki na Szałasie
nie Szałas nie źle,
ale fajnie jak ktoś z tego rocznika co ja jest na forum. Chociaż wiem ze tych oswób jest pelno 
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Szczurki na Szałasie
Ayumi, była taka opcja
a ty co masz z gumowymi kurczakami, bo ten avatar doprowadził mnie do histerycznego śmiech (mr.jedi ?)
Kaka, ale wiesz 1 jest jeden szałas, 2 szałas jest sędzią sprawiedliwym...
no i tak dalej
a ty co masz z gumowymi kurczakami, bo ten avatar doprowadził mnie do histerycznego śmiech (mr.jedi ?)
Kaka, ale wiesz 1 jest jeden szałas, 2 szałas jest sędzią sprawiedliwym...
no i tak dalej
" nie jestem oswojonym szczurem"
"Piotruś Pan nie żyje...Peter Pan is dead"
Szczurki na Szałasie
Moje szczurki nadal muszą mieszkać w cholernie malutkiej klateczce
, niestety moja duuuza klatka została mi odebrana 
czekam na dowóz klatki od Elly (powinna dojsc w poniedziałek), no i tak po cichu wierze w Ivę
to zdjecie mojego malutkiego slumsu (dzisiaj dołożył jedną klatke taką jak do kanarków ( z lewej) : http://szczury.org/album_page.php?pic_id=4113
aaa, i zauważam że Stokrota coraz bardziej jaśnieje, ma to chyba po matce
czekam na dowóz klatki od Elly (powinna dojsc w poniedziałek), no i tak po cichu wierze w Ivę
aaa, i zauważam że Stokrota coraz bardziej jaśnieje, ma to chyba po matce
Szczurki na Szałasie
Szałas, a jakie sa wymiary tych klatek ?? bo powiem Ci ze przestrzennie wystarczyłoby na rzut gołym okiem, ale wiem co za cackanie łączy sie z łączeniem klateczek 
Szczurki na Szałasie
Kaka, no cos w tym jest
szczególnie ze dzisiaj własnorecznie rozwalałem pręty i piłowałem żeby zrobic im wejscie z jednej klatki do drugiej
no i trzebabyło ją podwiesic... 
Szczurki na Szałasie
przecież to mój pies z tym kurczakiema ty co masz z gumowymi kurczakami, bo ten avatar doprowadził mnie do histerycznego śmiech (mr.jedi ?)
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
Szczurki na Szałasie
Ayumi, i co że pies, GUMOWY KURCZAK !! a w ogóle nie wiem czy zdajesz sobie sprawe że panuje ptasia grypa i musisz go gotować w conajmniej 70 stopniach celsjusza ^_^
Szczurki na Szałasie
łops... pewno dlatego taki brudny...i musisz go gotować w conajmniej 70 stopniach celsjusza ^_^
ze mną: Mysh
Szczurki na Szałasie
no wlasnie doradzalam co do tytulu
i decyzja Szalasika+moja jest "na" zamiast "w"
tak jakos bardziej humorystcznie brzmialo to "na" :khihi:
Szczurki na Szałasie
Szałąs nie musisz po cichutku wierzyć, możesz głośno. Mój syn już się dopytuje kiedy odbieram klatkę dla Ciebie. Myślę, że i klatkę i chłopaka zabierzesz w jednym terminie czyli w przyszłym tygodniu. Miała dzisiaj informację od Ajjali, że kastrowany chłopak spokojnie może jechac do nowego domku, Wstępnie termin uzgadniałam z Ajjali na czwartek lub piątek (zależne będzie od tego na kiedy dostanę miejscówkę), więc i ogonka i klatkę będziesz mógł odebrac w niedzielę lub poniedziałek.
Szczurki na Szałasie
dobra...będę twoim głośnym wyznawcą ^_^
dzisiaj moje ciureczki otrzymały jedną małą klatke, tak więc mieszkają już w czterech połączonych klatkach o wymiarach:
(długośćXszerokośćXwysokość)
1 klatka: 43X30X37
2 klatka: 36X24X31
3 klatka: 35X21X25
4 klatka: 26X19X19
wiem ze to wszystko strasznie małe...ale ja nadal wierze w IVĘ ^_^
szczególnie że do stadka jeszcze Anathema dojdzie ^_^
dzisiaj moje ciureczki otrzymały jedną małą klatke, tak więc mieszkają już w czterech połączonych klatkach o wymiarach:
(długośćXszerokośćXwysokość)
1 klatka: 43X30X37
2 klatka: 36X24X31
3 klatka: 35X21X25
4 klatka: 26X19X19
wiem ze to wszystko strasznie małe...ale ja nadal wierze w IVĘ ^_^
szczególnie że do stadka jeszcze Anathema dojdzie ^_^
Szczurki na Szałasie
kurde normalnie jestem zły 
zauważyłem że mojej Grzanej oczko jakby lekko ropieje...
a ja nie mam jak iść z nią do weta bo mam 38.7 gorączki, ropiejące zapalenie migdałków i wychodzenie z domu kategorycznie odpada :|, niechże się szybko kuruje (jutro po południu kumpel pojedzie z nią najprawdopodobniej do weta)
a do tego wyszło że i mój ojciec i moja matka (która cały czas twierdzi że ma fobie co do szczurków) mają alergie na szczurki...no pieknie :sciana2:
zauważyłem że mojej Grzanej oczko jakby lekko ropieje...
a ja nie mam jak iść z nią do weta bo mam 38.7 gorączki, ropiejące zapalenie migdałków i wychodzenie z domu kategorycznie odpada :|, niechże się szybko kuruje (jutro po południu kumpel pojedzie z nią najprawdopodobniej do weta)
a do tego wyszło że i mój ojciec i moja matka (która cały czas twierdzi że ma fobie co do szczurków) mają alergie na szczurki...no pieknie :sciana2:
Szczurki na Szałasie
Szałas, mozesz bardzo delikatnie przemyc oczko naparem z herbaty.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Szczurki na Szałasie
limba81, dzieki za radę, zrobiłem tak takim łagodnym naparem bardzo...
i w ogóle nie wytrzymałem i zrobiłem album internetowym moim dziewczynkom
oto link: http://photobucket.com/albums/h306/szalasek/
i w ogóle nie wytrzymałem i zrobiłem album internetowym moim dziewczynkom
oto link: http://photobucket.com/albums/h306/szalasek/
Szczurki na Szałasie
Szałas, dziewczynki piekne :zakochany: a Grzana ma taką mądrosć w oczkach