Tu ważny jest spokój...
 Powodzenia
 Powodzenia 
Moderator: Junior Moderator

Powodzenia
 Powodzenia 
 i opconują za 4 bo 3 to tak nie do pary...
 i opconują za 4 bo 3 to tak nie do pary... . Pogadam jeszcze z rodzicami, ale tata już na samym początku powiedział, żeby ten tydzień ulitmatum nie był czasem wykorzystaniem ich cierpliwości, że może jak pobędzie troche to się udobruchają... Już i tak mam przewalone, że nadużyłem ich zaufania...
 . Pogadam jeszcze z rodzicami, ale tata już na samym początku powiedział, żeby ten tydzień ulitmatum nie był czasem wykorzystaniem ich cierpliwości, że może jak pobędzie troche to się udobruchają... Już i tak mam przewalone, że nadużyłem ich zaufania...  Nie wiem teraz czy dalej z nimi rozmawiać na ten temat...
 Nie wiem teraz czy dalej z nimi rozmawiać na ten temat...  .
 . Powiedz też, że szczur samotny będzie nieszczęśliwy, a oni chyba nie chcą, żeby zwierzątko czuło się źle... (tak im wjedź na troskę o zwierzaki). Tak to niestety jest, jak się stawia rodziców przed faktem dokonanym... Ale próbuj, bo, jak widzę, Twoi rodzice oraz brat nie uzasadnili, w czym ma przeszkadzać drugi szczurek.
 Powiedz też, że szczur samotny będzie nieszczęśliwy, a oni chyba nie chcą, żeby zwierzątko czuło się źle... (tak im wjedź na troskę o zwierzaki). Tak to niestety jest, jak się stawia rodziców przed faktem dokonanym... Ale próbuj, bo, jak widzę, Twoi rodzice oraz brat nie uzasadnili, w czym ma przeszkadzać drugi szczurek. .
 .