Odp: nasze bydlaki :]
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: nasze bydlaki :]
A ja jestem fanka Wiórka
urzekl mnie od pierwszego zdjecia na ktorym go widzialam. A Fredzel nie dosc ze sliczny, to jeszcze ma zabojcze imie ^^

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Każdy chłopak jest cudny a to, że jeden ma więcej fanów niz pozostali jest winą Twoją Gryzaj, robisz mu po prostu weselsze zdjęcia 

Ostatnio zmieniony pt lut 16, 2007 3:33 pm przez IVA, łącznie zmieniany 1 raz.
hyhyhy.. dobrze ze nie zostal nazwany troche starsza wersja tego slowa, ktora w chwili obecnej oznacza ni mniej, ni wiecej, tylko meskie organy plciowe;)A Fredzel nie dosc ze sliczny, to jeszcze ma zabojcze imie ^^
LOOK AT ME, WITH MY PRETTY BRACELET AND TIARA.. I'M A FUCKIN' PRINCESS!
on the dark side of the moon: baba['], zdzislaw[']
500208988
on the dark side of the moon: baba['], zdzislaw[']
500208988
[quote="gryzaj"]
p.s. mam nadzieję, że nikt nie zasnął
"
[/quote]
To chyba niemożliwe
Boskie chłopaki i kapitalna historyjka. Podziwiam za napisanie tego
p.s. mam nadzieję, że nikt nie zasnął

[/quote]
To chyba niemożliwe

Boskie chłopaki i kapitalna historyjka. Podziwiam za napisanie tego

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
no dokłądnie milasta historyjka
.nie da sie zasnac 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Telimenka sa zdjecia klaczka! klinkij w slowa:
Kłaczek.
zgrana para (to ten po prawej)
zapatrzony (to ten po lewej)
zgrana trojke (to ten na gorze)
no i umarl - tam jest jedno z ostatnich jego zdjec
fredzel zaspaniec i baletnica:

klaczek szamacz (i rokfor)
a do tego az wstyd sie przyznac

no ale to juz wyglada lepiej:

mialam gdzies jeszcze kupe fajnych zdjec...
postaram sie je znalezc niebawem :]
Kłaczek.
zgrana para (to ten po prawej)
zapatrzony (to ten po lewej)
zgrana trojke (to ten na gorze)
no i umarl - tam jest jedno z ostatnich jego zdjec
tak? to masz:Każdy chłopak jest cudny a to, że jeden ma więcej fanów niz pozostali jest winą Twoją Gryzaj, robisz mu po prostu weselsze zdjęcia
fredzel zaspaniec i baletnica:

klaczek szamacz (i rokfor)

a do tego az wstyd sie przyznac

no ale to juz wyglada lepiej:

mialam gdzies jeszcze kupe fajnych zdjec...
postaram sie je znalezc niebawem :]
Ostatnio zmieniony pt lut 16, 2007 9:22 pm przez gryzaj, łącznie zmieniany 1 raz.
baletnica !!!!
Spadlam z krzesla.....
Spadlam z krzesla.....
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Gryzaj czym Rokfor jest karmiony , że jest tai wieeeelki ?
Żeby nie było , że tylko Rokforem się zachwycam : prie (jak to się pisze?) Frędzla jest cudowne

Żeby nie było , że tylko Rokforem się zachwycam : prie (jak to się pisze?) Frędzla jest cudowne

One big illusion.
A. S. Puszkin II Wielki , Lilak aka Czarny Bezz . = sweet destruction :]
A. S. Puszkin II Wielki , Lilak aka Czarny Bezz . = sweet destruction :]
o prosze kolejne wesole zdjecia:

illu, tym co pozostalych
a tak serio to rokfor jest po eksperymentach - szczury byly badane roznymi rodzajami karmy (bez np. bialka albo innych substancji) i wszystkie ktore razem z nim trafily do adopcji sa dosc pokazne, ale fakt - Rokfor jest to prostu... puszysty. no i biel nie wyszczupla!
o chociazby tu: http://dory.fotosik.pl/albumy/66593.html#e lub tu: http://dory.fotosik.pl/albumy/66595.html#e
to sa wlasnie dwaj bracio-kumple rokfora :]

illu, tym co pozostalych

a tak serio to rokfor jest po eksperymentach - szczury byly badane roznymi rodzajami karmy (bez np. bialka albo innych substancji) i wszystkie ktore razem z nim trafily do adopcji sa dosc pokazne, ale fakt - Rokfor jest to prostu... puszysty. no i biel nie wyszczupla!
o chociazby tu: http://dory.fotosik.pl/albumy/66593.html#e lub tu: http://dory.fotosik.pl/albumy/66595.html#e
to sa wlasnie dwaj bracio-kumple rokfora :]
Ostatnio zmieniony pt lut 16, 2007 10:40 pm przez gryzaj, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja potwierdzę to co Gryzaj mówi
Mam od niej Zdzisia i też jest pokaźny 
Gryzaj, fotki Ci świetne wychodzą
ja za nic takich zrbić nie mogę
W ogóle masz śliczne szczurki
(a które szczurki nie są śliczne
)

Gryzaj, fotki Ci świetne wychodzą

Karen dzieki :] ale to chyba raczej zasluga aparatu.
swoja droga napisz, jak tam Zdzisiu - najlepiej w jego temacie na forum SPSu. czy juz sie uspokoil i wogle taki tam :]
czego sie nie robi, aby sie nie uczyc

swoja droga napisz, jak tam Zdzisiu - najlepiej w jego temacie na forum SPSu. czy juz sie uspokoil i wogle taki tam :]
czego sie nie robi, aby sie nie uczyc

Ostatnio zmieniony ndz lut 18, 2007 3:19 am przez gryzaj, łącznie zmieniany 1 raz.
I rysowanki 

looo gryzaj Ty tak sama??? masz talent
a moze bys cos kolezance nagryzmolila 

Jestem pełna uznania dla talentu 
Ale oryginał też śliczny

Ale oryginał też śliczny

Gryzaj 
tylko szczurakom zazdroscic, ze maja pancie co im takie swietne portrety robi

tylko szczurakom zazdroscic, ze maja pancie co im takie swietne portrety robi